Teşkilat dizisinde değişikliğe gidildi

 Teşkilat dizisinde değişikliğe gidildi
Resmi olarak ölü olan yedi istihbaratçının akıllara ziyan operasyonlarını TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat dizisinde değişikliğe gidildi

Resmi olarak ölü olan yedi istihbaratçının akıllara ziyan operasyonlarını TRT1 ekranlarına taşıyan Teşkilat dizisinde değişikliğe gidildi. 14. bölümüyle sezon finali yapan ve her pazar akşamı izleyiciyi TRT1 ekranına kilitleyen Teşkilat dizisi en son İsrail devletinde yayınlanmak üzere bir kanalla anlaşmıştı. İzleyici haliyle merak ediyor Teşkilat dizinde nasıl bir değişiklik oldu? 

Teşkilat dizisinde değişikliğe gidildi

Yapımcılığını Timur Savcı - Burak Sağyaşar ikilisinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç’ın oturduğu milli istihbarat dizisi Teşkilat, bol aksiyon ve heyecan içeren 14. bölüm halinde TRT1’de ekrana geldi. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Nihat Altınkaya da yer alıyordu.

Yönetmen değişikliği diziyi hareketlendirecek

TRT ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz ay 14. bölümle birlikte sezon finali yapan Teşkilat dizisi son olarak İsrail'de yayınlanmak üzere bir kanalla anlaşmıştı. Canları pahasına ve sevdikleri uğruna istihbarat çalışması yapan yedi kişilik kahramanların mücadelesini anlatan Teşkilat dizisi Türk istihbaratının yurt dışı faaliyetlerini ve Türkiye'nin güvenlik politikalarını anlatıyor. Verdiği haberlerle adından söz ettiren gazeteci Birsen Altuntaş’tan edindiğimiz habere göre, Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç projeden ayrıldı. Önümüzdeki sezon 15. bölümüyle kaldığı yerden devam eden Teşkilat dizisinin yönetmen koltuğuna Burak Arlıer ile Burak Müjdeci oturacak. Usta isimlerin yer aldığı Teşkilat kadrosuna son olarak Hakan Boyav katılmıştı. 

Hakan Boyav Kimdir?

1964 İzmir doğumlu oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu ve Antalya Devlet Tiyatrosu’nda görev alan ustaisim halen Ankara Devlet Tiyatrosu kadrolu sanatçılarındadır. 

Rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – Payitaht Abdülhamid (TV Dizisi)

2016 – Kış Güneşi (TV Dizisi)

2016 – Kehribar (TV Dizisi)

2014 – Beyaz Karanfil (TV Dizisi)

2012 – Açlığa Doymak (Sinema Filmi)

2011 – Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Sinema Filmi)

2011 – Ay Büyürken Uyuyamam (Sinema Filmi)

2011 – 2014 Kurtlar Vadis Pusu (TV Dizisi)

2009 – 2010 – Hanımın Çiftliği (TV Dizisi)

2009 – Ejder Kapanı (Sinema Filmi)

2009 – Black Field (Türk) (Sinema Filmi)

2008 – Vali (Korcan) (Sinema Filmi)

2008 – Kalpsiz Adam (Seyfi) (TV Dizisi)

2008 – Gece Gündüz (Topal İrfan) (TV Dizisi)

2007 – Hayattan Korkma (Bedrettin) (Sinema Filmi)

2007 – Duvar (TV Dizisi)

2006 – Barda (Sinema Filmi)

2005 – 2006 Hırsız Polis (TV Dizisi)

2004 – Hırsız Var (Sinema Filmi)

2004 – Bir Aşk Hikayesi (TV Filmi)

2002 – Asmalı Konak  (TV Dizisi)

16-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar