Hülya Avşar’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Hülya Avşar’dan Çarpıcı Açıklamalar!
Son olarak Kanal D ekranlarında Masumiyet adlı diziyle yeniden oyunculuğa dönen ünlü isim Hülya Avşar cinsel yönelimini açıkladı. Ünlü isimden çarpıcı ifadeler geldi.

Son günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde uzun yıllar sonra yeniden ekrana gelen başarılı oyuncu, şarkıcı Hülya Avşar dizideki oyunculuğu ile göz dolduruyor ve uzun yılların ardından ne kadar çok özlendiğini açıkça gösteriyor. Ekrana çok yakışan ve oyunculuğu ile parmak ısırtan Hülya Avşar dizide canlandırdı Hale karakteriyle de çok beğeniliyor. Oğlunu korumak için mücadele eden Hale bunun için her şeyi yapabileceğini gösterirken Hülya Avşar’ın da bu rolde ne kadar isabetli bir seçim olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Magazin ve sosyal medyada hemen her gün gündem olan ünlü isim şu sıralar dizideki oyunculu kadar magazin dünyasında gündeme gelen açıklamalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü isim özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla yine tabuları yıkarken herksi de şok etmeyi başardı.

Hülya Avşar’dan Cinsel Yönelimiyle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar şu sıralar hem Masumiyet adlı dizideki oyunculuğu ile hem de özel hayatına yönelik yaptığı açıklamalarla gündemde. Ünlü isim gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına cevap verdi ve her zaman olduğu gibi yine şaşırtmayı başardı. Ünlü isim yaptığı açıklamalarla cinsel yönelimini açıklarken bu durumu özel olarak tercih ettiğini belirtti. Ünlü isim açıklamalarında “ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk subuk bir hayat yaşayacaksın ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Ben Sapyoseksüelim

Ünlü isim Hülya Avşar cinsel yönelimiyle ilgili yaptı açıklamalarla herkesi şok ederken bu konuda çok net ifadeler kullandı. Ünlü isim “para, seks… Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen. Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç” açıklamasını yaptı. Ünlü ismin bu açıklamaları magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.

13-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar