Hülya Avşar’dan Flaş Açıklama: Tur Bindiriyorum

Hülya Avşar’dan Flaş Açıklama: Tur Bindiriyorum
Ünlü isim Hülya Avşar şu sıralar yeni dizisinin çekimleri için 6 yıl aradan sonra yeniden sete indi. Ünlü isim muhabirlere çok iddialı ve ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Fox Tv için hazırlanan Masumiyet adlı dizide rol alan ve hem dizi – film ve hem de müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin sorularını cevaplandırdı. Masumiyet adlı dizide Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la birlikte başrolü paylaşan ünlü isim magazin muhabirlerinin sorularına her zamanki gibi yine dobra dobra cevap verdi. Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la daha önce de birlikte çalıştığını ifade eden Hülya Avşar diziyi kabul etmesinin en büyük sebeplerinden birinin yapımcı Faruk Turgut olduğunu özellikle belirtti. 57 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu televizyonlarda ise sadece Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile birlikte çalıştığını belirtti. Ünlü isim yıllarca dilerden düşmeyen şampiyon belli ikinci kim sözüne adeta bir yenisini daha ekledi ve yine dillerden düşmeyecek bir iddiada bulundu. İşte haberin detayları!

Hülya Avşar’dan Flaş Açıklama!

Ünlü şarkıcı, oyuncu, on parmağında on marifet bulunan Hülya Avşar bu günlerde yeniden set tozu yutuyor. Son olarak 2015 yılında Hürrem sultan adlı dizide rol alan oyuncu bugünlerde ise Fox Tv’de ekrana gelecek Masumiyet adlı dizide rol alıyor. Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la birlikte rol aldığı dizinin yakında başlayacak olması dolayısıyla heyecanlı olan ünlü isim magazin muhabirlerine iddialı açıklamalarda bulundu. Ünlü isim daha önce söylediği ve herkesin dilinde olan “şampiyon belli, ikinci kim” sözüne bir yenisini daha ekledi. Hülya Avşar “vallahi ben bayağı bir tur atıyorum. Ne derler ona jokey mi? Kendini geliştireceksin, geliştirdikçe de bu tur bindirmeye düşüyor. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum ama açıkçası bu şeyleri de özlemişim” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs Aşısı Olacak mı?

Ünlü isim Hülya Avşar muhabirlerin koronavirüs aşısı olacak mısınız şeklindeki sorusuna “sırası geldiği zaman olacağım. Her şeyden önce psikolojik anlamda bile insanı rahatlatan bir şey olduğunu düşünüyorum” ifadeleriyle cevap verdi. Kızı Zehra Çilingiroğlu’nun 15 Ocak’ta 23 yaşına girmesini de değerlendiren Hülya Avşar “onlar büyüsün biz de yaşımızı alalım. Kısmetlerinde ne varsa, evlenip çocuk yapsınlar. Tadını çıkarmak lazım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca sinema salonlarında 2487 kişi tarafından izlenen otobiyografik filmi Selfi’yle ilgili olarak da “mesela benim çektiğim otobiyografi filmi bazı kanallarda güya açık bulunuyor, bu nasıl bir şey? Otobiyografi bu, açık olacak nesi var? Dijitalden çok memnunum. Z ve Y kuşağı bereketiyle geldi” ifadelerini kullandı.

24-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar