Orhan Gencebay Kaza Geçirdi!

Orhan Gencebay Kaza Geçirdi!
Arabesk Müziğin ünlü ismi Orhan Gencebay bir yürüyüş sırasında çukura takılarak düştü ve sol elinin işaret parmağını kırdı. Ünlü ismin durumunun iyi olduğu öğrenildi!

Müzik dünyasının efsane isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı sanatçı Orhan Gencebay’ın geçirdi talihsiz kaza bir anda sevenlerini korkuttu. Arabesk müziğin yaşayan efsanesi Orhan Gencebay evinin yakınlarında yürüyüşe çıktığı sırada yaşadığı kaza sonrası eşi tarafından acilen hastaneye götürüldü. Burada yapılan tetkikler sonrasında Orhan Gencebay’ın sol işaret parmağında kırık tespit edildi. Yaşananların duyulmasının ardından magazin basını, sosyal medya ve müzik camiasında bir anda endişe yaratan ve hemen herkesin gündemine giren konu sonrası ünlü ismin sevenleri olayın nasıl olduğunu internetten araştırmaya başladı. Sevenlerini ve hayranlarını korkutan ünlü isim Orhan Gencebay’ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. İşte haberin detayları!

Orhan Gencebay’dan Korkutan Haber!

Müzik dünyasının başarılı ismi ünlü sanatçı Orhan Gencebay’dan gelen haberler bir anda sevenlerini korkuttu. Ünlü isim Orhan Gencebay evinin yakınlarında tek başına yürüyüşe çıktı ve bu sırada önündeki çukura takılarak yere düştü. Orhan Gencebay’ın yere düşmesi sırasında sol elinin işaret parmağı kırıldı. Ünlü isim bir taksiyle evine döndü ve eşi Sevim Emre tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Orhan Gencebay’a hastanede yapılan incelemelerin ve çekilen röntgenin ardından sol işaret parmağında kırık tespit edildi. Orhan Gencebay’ın kırılan sol işaret parmağına atel takılacağı ve bir süre bu şekilde hayatına devam edeceği öğrenildi. Hastaneden evine dönen ünlü ismin durumunun iyi olduğu ve bir süre dinleneceği öğrenildi. Orhan Gencebay’ın yaşadığı bu talihsiz kazanın ardından sevenleri ve müzik dünyası oldukça endişelendi. Ancak sanatçının durumunun iyi olması herkese derin bir soluk aldırdı.

Daha Önce de Düşmüştü!

Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden başarılı sanatçı Orhan Gencebay’ın daha önce de boğazda hava almak için çıktığı bir yürüyüş sırasında da düştüğü öğrenilmiş ve haber magazin basını ve sosyal medyada da yer almıştı. Ünlü sanatçının evinin önünde yürüyüş sırasında çukura takılarak düşmesi de yine özellikle sosyal medyada günde oldu ve ünlü ismin hayranları kısa sürede olsa bir panik yaşadı. Ünlü isme binlerce geçmiş olsun mesajı geldi. Bizde ünlü sanatçı Orhan Gencebay’a geçirdiği bu talihsiz kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

24-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar