Star Tv'den Sol Yanım’la ilgili flaş karar!

Star Tv'den Sol Yanım’la ilgili flaş karar!
Perşembe günleri yayınlanan Sol Yanım dizisi gün değiştirdi. Dizi severler gün değişikliğinin sebebini ve dizinin konusunu, oyuncu kadrosunu merak ediyor.

Dizileriyle sektörde iddialı duruma gelen Star Tv’den Sol Yanım dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı. İzleyici merak ediyor, perşembe akşamlarına damga vuran Sol Yanım dizisiyle ilgili alınan karar ne? Sol Yanım dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler haberimizde. Şimdi detaylar

Star Tv'den Sol Yanım’la ilgili flaş karar!

Dizileriyle sektördeki iddiasını devam ettiren Star Tv, iki dizisiyle ilgili değişikliğe gitti. Perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım ve cuma günlerine damga vuran Akrep dizileri bu haftadan itibaren yeni günlerinde ekrana gelecek.

Çarşamba gününe alındı

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Sol Yanım dizisi Perşembe günleri izleyicisiyle buluşuyordu. İddialı isimlerle anlaşan Sol Yanım dizisi reytinglerde yapımcısını güçlendirince dizilerin iddialı günü olan Çarşamba akşamına kaydırıldı. Melis Civelek'in kaleme aldığı, Serdar Gözelekli'nin yönettiği Sol Yanım dizisinde Özge Yağız, Cansel Elçin, Deniz Barut, Esra Bezen Bilgin, Defne Samyeli ve Emre Bey gibi usta oyuncular görev yapıyor. Star Tv'de yeni başlayan Seni Çok Bekledim dizisi cuma günleri yayınlanacak. Bu nedenle cuma günleri yayınlanan Akrep dizisi perşembeye, Perşembe günü yayınlanan Sol Yanım dizisi de Çarşamba günlerine kaydırıldı. İlgiyle takip edilen ‘Sol Yanım’, dokuzuncu bölümünden itibaren çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşacak.

Sol Yanım Konusu Nedir?

Genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, hasta olan annesinin bakımıyla ilgilenen Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim, kaderin cilvesi tanışırlar. Serra ve annesi mütevazı bir mahallede yaşarken, Selim Kutlusay ise Malikanede yaşayan ailesinin gözbebeğidir. Çalışkan ve başarılı bir öğrenci olan Serra, Kuzey Üniversitesinde burslu okurken Selim, babasının üniversitesinde mecburi eğitim görmektedir. Aynı sınıfta olan ikilinin arasında geçen birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler bir müddet sonra iflah olmaz aşka elken açacaktır. Dokuzuncu bölümüyle Sol Yanım 27 Ocak Çarşamba akşamı Star Tv’de. Keyifli seyirler.

Sol Yanım Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Yapımını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım dizisini Barış Yöş yönetirken Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin başrolleri paylaşıyor. Dizide ayrıca Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker gibi genç isimler de rol alıyor.

24-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar