Hülya Avşar’dan ilginç çıkış Eskiden güzel olmak önemliydi

Hülya Avşar’dan ilginç çıkış Eskiden güzel olmak önemliydi
Adı Cemal Güzelce ile aşk söylentisine karışan Hülya Avşar, Belgrad Ormanı’nda yürüyüş yaparken magazinciler tarafından soru yağmuruna tutuldu Açıklamaları kimleri kızdıracak?

Son günlerde adı Cemal Güzelce ile aşk söylentilerine karışan ve magazin gündeminden hiç düşmeyen Hülya Avşar’dan ilginç çıkış geldi. Eskiden güzel olmak önemliydi, diyen ünlü şarkıcı bu sözüyle kimi kastetti. Magazin severler son günlerde adı yeniden aşk dedikodularına karışan ancak ketum davranan Hülya Avşar'ın son röportajını merak ediyor. Hülya Avşar bu çıkışıyla kimlere mesaj verdi? İşte o röportajdan satırbaşları.

Hülya Avşar’dan ilginç çıkış Eskiden güzel olmak önemliydi

Son zamanlarda adı Cemal Güzelce ile anılan ancak bu konuda renk vermeyen Hülya Avşar, Belgrad Ormanı’nda yürüyüş yaparken magazinciler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Cemal Güzelce ile aşk iddialarına “O konuyla alakalı söylenecek hiçbir şeyim yok. Daha ne söyleyeyim, konuşmam”” diyerek net cevap vermeyen Hülya Avşar yeni albümü hakkında şunları söyledi. “Yarın stüdyoya gireceğim. Bir Single çıkarıyorum. Çok severek okuyacağım bir şarkı. Bir aranjör eşiyle birlikte yapmış, ben de hemen kaptım. En geç birkaç aya çıkacak. Beş altı aydır şarkı arayışı içerisindeydim. Bu şarkı içime sindi.”

Sahneden çok keyif alıyorum

Pandemi dönemi biter bitmez soluğu sahnelerde alan sanatçılardan biri olan Hülya Avşar, sahnede olmaktan keyif aldığını söyleyerek duygularını şu cümlelerle dile getirdi: “Bu aralar sahneye çok yüklendim çok keyif alıyorum. İnsanlarla yüz yüze olmak enteresan bir duygu. Televizyon ve sinemanın dışında yüz yüze olduğun yerlerden birisi. Seyirci ile yüz yüze bütün tepkileri görmek çok iyi geliyor bana.”

Sıyrılan birkaç kişi var

Ünlü sanatçı oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar Yeşilçam’la ilgili soruya ise bazılarını kızdıracak şu cevabı verdi. O zaman şimdikine kıyasla yani sosyal medyada etkisiyle insanlar daha ulaşılmaz idi. Bu açıdan o zaman da bu zamanın kıyas etmek istemiyorum. Bu zamanda gönlün tadını kaçırdılar bu kargaşa içerisinde olanlar var onların da ismini vermek istemiyorum o da iki üç kişiyi geçmez bakmayın kalabalık olduklarına bizim zamanımızda Yeşilçam’da aktör 5 tanesi yine 5 kişi değişiklik yok diğerleri çizginin dışına çıkıyor Bir müddet sonra kaybolup gidiyor

Her şeyi küçük yaşayacaksın

Sanat tecrübeleri ile alakalı fikirleri sorulan Hülya Avşar derin bir felsefi açılım yaptı. Gündem yapacak o cümleler: “Hayatta en güzel şey küçük yaşamak. Her şeyi küçük yaşayacaksın; şöhreti, parayı, hayatı. Aşkını da küçük yaşayacaksın. Küçük yaşarsan seni kimse yıkamaz. Büyük yaşayacağım diyen denizde dalgalar arasında boğulur gider, kaybolursun.”

Eskiden güzel olmak önemliydi

İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Hülya Avşar o çok meşhur merak edilen soruya şu cevabı verdi: “Şimdi her şey çok demode. Eskiden her şeyi doğaldı. Saklamak istediğin şeyleri ön plana çıkarmak bence daha kıymetli. Kırışmış bir kadın çok cazibeli geliyor bana. Öyle bir kadın gördüğümde hayranlıkla bakıyorum, ona saygım artıyor. Çünkü işin içinde bir yaşanmışlık ve özgüven var. Ben estetiğe karşı değilim ancak insanın kendine özgüvenli olmasını önemsiyorum. Estetik yapmamak zor. Zorluğa katlanmak ve sabretmek çok önemli bir kalenderlik. Yaşını alan kıymetleniyor. Kimin kaç yaşında olduğunu anlayamıyorsunuz.”

08-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler