Hüseyin Avni Danyal, 'Kötü Kan' Dizisine Katılıyor!

Hüseyin Avni Danyal, 'Kötü Kan' Dizisine Katılıyor!
Yargı dizisinin ardından Taş Kağıt Makas dizisine transfer olan usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın yeni adresi belli oldu.

Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın yeni sezon için tercihi belli oldu. Yargı dizisinin ardından Taş Kağıt Makas dizisinde gösterdiği başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan oyuncu Hüseyin Avni Danyal, yeni bir proje için kollarını sıvadı. Yeni sezonda, NOW ekranlarında yayınlanacak olan Kötü Kan dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Hüseyin Avni Danyal, Kötü Kan dizisinin kadrosunda!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Taş Kağıt Makas, finale doğru ilerliyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı kadrosu ve ilgi çeken konusu ile izleyiciden tam not alan Taş Kağıt Makas dizisi için final kararı verildi. Taş Kağıt Makas dizisinin başta gelen oyuncularından olan Hüseyin Avni Danyal, ise dizinin final kararının hemen ardından yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas'ın öncesinde Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'da Ilgaz'ın babası Metin Amir karakterine hayat vermişti. Yargı ve Taş Kağıt Makas gibi başarılı dizilerde gösterdiği üstün performans oyuncuyu yeni sezonda da peşini bırakmadı. 

Televizyon dünyasının bir çok dizisi sezon finali için düğmeye bastı. Bu sezonun bitmesi ile birlikte yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerde hazırlıklarına başladı. Başarılı oyuncu Hüseyin Avni Danyal, yeni sezonun aranan isimlerinden oldu. NTC Medya'nın yeni sezonda Now Tv ekranları için hazırladığı ‘Kötü Kan’ kadrosunu netleştirmeye başladı. Kadrosunda yer alacak isimlerden biri de Hüseyin Avni Danyal oldu. Yeni dizinin başrolünde Ertan Saban yer alırken, yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun oturacak. Senaryosunu İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın kaleme aldığı yapımın çekimleri haziranın sonunda başlayacak. Yeni dizi ‘Kötü Kan’ ın yayın hayatına eylül ayında başlaması planlanıyor.

Yakında ekranlara merhaba diyecek olan dizi bir kahramanlık hikayesini konu alıyor. ‘Kötü Kan’ dizisinin başrolü ‘Kartal’ karakterine başarılı oyuncu Ertan Saban hayat verecek. Henüz açıklamayan kadın oyuncu için görüşmeler devam ediyor, heyecanla beklenen dizi için merak artıyor. Hüseyin Avni Danyal'ın ise dizide hangi rolü canlandıracağı açıklanmadı. 

Hüseyin Avni Danyal'ın rol aldığı yapımlar

Yargı, Taş Kağıt Makas, Şahsiyet, Cesur Yürek, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Siyah İnci, Acı Aşk, Zengin Kız Fakir Oğlan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hesaplaşma

05-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar