Yargı Dizisinin Metin Amir’i Hüseyin Avni Danyal ‘Barış Akarsu’ Filminde!

Yargı Dizisinin Metin Amir’i Hüseyin Avni Danyal ‘Barış Akarsu’ Filminde!
Ünlü rock sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatının beyaz perdeye taşınacağı filmde yeni karakterlerde belli olmaya başladı. Peki, filme yeni dahil olan Hüseyin Avni Danyal’ın rolü ne?

2007 yılında hayatını kaybeden Rock müzik sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Filmin cast çalışmaları sürerken, kadroya yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Son olarak Barış Akarsu filmine son dönemde reytingleri altüst etmeyi başaran, Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D dizisi ‘Yargı’nın Metin Amirini canlandıran Hüseyin Avni Danyal dahil oldu. 59 yaşındaki oyuncu, Yargı dizisinde Metin Kaya karakterine hayat verirken, aynı zamanda başrolünde rol alan Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterinin babasıdır. Emniyette cinayet büro amiri olan Metin, dürüstlüğüyle nam salmış, kurallara sonuna kadar bağlı, herkesin saygı duyduğu bir polistir. Bu dürüstlüğünü büyük oğlu Ilgaz’a da aşılamıştır. Ancak sürekli başı belaya giren küçük oğlu Çınar’la hiçbir zaman sevgi dolu bir ilişkisi olamamıştır. Karısını birkaç yıl önce kaybeden Metin, karısının ölümünden onu sorumlu tutmaktadır. Sevilen dizi önümüzdeki yıl 2. Sezonu ile yine ekranlara geleceği netleşmişken, dizinin başarılı ve usta isimlerinden Hüseyin Avni Danyal’ında dizinin haricinde ikinci bir projeside ortaya çıkmış oldu. Barış Akarsu filminde rol alacak oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor? İşte merak edilenler…

 

Hüseyin Avni Danyal ‘Barış Akarsu Merhaba’ Filminde

Geçirdiği trafik kazası sebebi ile genç yaşında hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Barış Akarsu Merhaba adlı filmde sanatçının hayatındaki isimleri oynayacak oyuncular belli olmaya devam ederken, filme son olarak Hüseyin Avni Danyal dahil oldu.

Fikri Harika Prodüksiyon imzalı filmin yapımcılığını Özgür Tari’nin yaptığı filmde, senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. 

Barış Akarsu, Atv de yayınlanan Akademi Türkiye adlı yarışmayla adını tüm Türkiye’ye duyurmuş bir rock sanatçısıydı. Katıldığı yarışmada birinci gelerek kendisine bir albüm yapıldı. Özellikle Cem Karaca şarkıları söyleyen Barış Akarsu yarışmanın ardından büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Ardından bir dizi teklifi alan şarkıcı Star TV de yayınlanan başrollerini Merve Sevi ile paylaştığı ‘Yalancı Yarim’ dizisinin çok izlenilmesi sebebi ile 2 sezon ekranlarda yer aldı. Dizinin 2. Sezonu devam ederken Muğla Bodrum yolunda 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası ile 28 yaşında hayatını kaybetti. 29 Haziran 1979 tarihinde Amasra Bartında dünyaya gelen sanatçı yine doğduğu memleketi Bartın’a defnedildi. 5 gün yoğun bakımda kalan sanatçıyı hayranları yattığı hastane bahçesinde bile yalnız bırakmadılar. Vefatı ile birlikte büyük kitleleri üzüntüye boğan Barış Akarsu her yıl vefatının olduğu günde hayranları tarafınca mezarında yıllarca anılmaya ve ziyaret edilmeye devam edildi.

Annesi (Hatice Akarsu), Babası (Selahattin Akarsu), kız kardeşi (Nesrin Akarsu), dedesi (Remzi Kökdemir), Kız Arkadaşı  başta olmak üzere Barış Akarsu’nun ölümünün acısı kimsenin yüreklerinden silinmezken, 4 Kasım 2021 yılında evladını kaybeden acılı annesinden de kötü haber geldi. Pankreas kanseri olan Hatice Akarsu’da tedavi gördüğü hastanede hastalığı sebebi ile vefat etti. Annesinin naaşı oğlunun yanına defnedildi.

 

Barış Akarsu Filminde Babasını Kim Oynayacak?

‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu’yu başarılı ve Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal canlandıracak.

Filmin diğer oyuncu ve karakterleri ise şöyle, Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz, Annesi Hatice Akarsu’yu Ebru Nil Aydın, Dedesi Remzi Kökdemir’i Metin Coşkun, Kız arkadaşı (sevgilisi) Zeynep Koçak’ı Aslı Bekiroğlu, kaza sırasında ölen arkadaşı Nalan Kahraman’ı Şafak Pakdemir canlandıracak.

 

22-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar