Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'a veda mı ediyor?

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'a veda mı ediyor?
Arka Sokaklar dizisi sezon finaline giderken iki eski oyuncusu kadroya veda etmişti. Şimdi yeni bir iddia daha gündemde. Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'a veda mı ediyor?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 15 yıldır aralıksız olarak devam ediyor. Dizi dünyasının en uzun soluklu yapımı olan Arka Sokaklar kadrosundaki birçok oyuncuyla yayınlarını sürdürüyor. Arka Sokaklar geçen haftalarda sezon finali yapmıştı. Dizide büyüyen Hüsnü Çoban'ın iki çocuğunu canlandıran Yüsra Geyik (Zeliş) ve Onur Bay (Tekin) sezon finaliyle Arka Sokaklar kadrosuna veda etmişti. Tv 100'de yer alan habere göre Arka Sokaklar yeni sezonda Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri de yer almayacak.

Özgür Ozan Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu?

Ekranların fenomenleşen dizisi Arka Sokaklar şok ayrılıklarla takipçilerini üzmeye devam ediyor. 15 senedir ilgiyle izlenen sevilen dizi yeni sezona eksiklerle başlayacak. Kanal D'de yayınlanan ve birçok oyuncusu uzun yıllardır kadroda yer alan Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban şoku yaşanacak. Arka Sokaklar'ın en sevilen karakterlerinden biri olam Komiser Hüsnü Çoban yeni sezonda yer almayacak. Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın yeni sezonda farklı bir proje ile ekranda olacağı öğrenildi. Arka Sokaklar sezon finalinde Zeliş ve Tekin karakterleri de senaryo gereği Almanya'da bir iş fırsatı yakalayarak diziye veda etmişti.

Özgür Ozan'ın yeni projesi belli oldu mu?

Başarılı bir şekilde yıllardır ekrana gelmeye devam eden Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda sürprizlerle seyirci karşısına çıkacak. Eski oyunculardan üçün ayrıldığı diziye yeni karakterler girecek mi merak konusu. Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın yeni projesinin dijital platform için çekileceği de iddialar arasında. Arka Sokaklar kadrosundan ayrılacağı iddia edilen Özgür Ozan'ın Netflix platformunda yayınlanacak Aşk Taktikleri projesinde yer alacağı iddia ediliyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Merve Oflaz gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar yeni sezon merakla bekleniyor. Özgür Ozan'ın Arka Sokaklar'dan ayrılacağı iddiası doğru ise sevilen yapımda Hüsnü Çoban ve çocuklarının olmaması dizinin takipçilerini üzecek gibi görünüyor.

03-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar