Yemin dizisinde başlayan aşk nikah masasına taşınıyor

Yemin dizisinde başlayan aşk nikah masasına taşınıyor
Yemin dizisi setinde başlayan aşk nikah masasına taşınıyor. Yemin dizisi oyuncuları Özge Yağız ve Gökberk Demirci evlilik hazırlıklarına başladı.

Bir set arkadaşlığı daha aşka dönüştü. Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile aynı dizinin eski oyuncularından Özge Yağız aşk yaşamaya başlamıştı. Dizi setinde başlayan aşk nikah masasına taşınıyor. Gökberk Demirci sürpriz bir evlilik teklifi organizasyonuyla Özge Yağız'a evlilik teklif etti. Bir süredir beraber olan çift evlilik kararı aldı. Yemin dizisinin sevilen iki oyuncusu Gökberk Demirci ile Özge Yağız nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü çift müjdeli haberi verirken diğer yandan evlilik hazırlıklarına başladı bile.

Gökberk Demirci ve Özge Yağız evleniyor

Kanal 7'de yayınlanan sevilen dizi Yemin oyuncularıyla da dikkat çeken yapımlardandı. Yemin ilk sezonda Özge Yağız ve Gökberk Demirci başrol oyuncusu olarak yer alıyordu. Gökberk Demirci Yemin dizisine devam ederken Özge Yağız dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Yemin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ünlü çiftten müjdeli bir haber geldi. Özge Yağız'ın yakın çevresiyle paylaştığı bilgiler ise magazin basınına yansıdı. Özge Yağız beklediğinden çok farklı bir evlilik teklifi aldığını söylerken çok şaşırdığını dile getirdi. Özge Yağız, "Gökberk ile ilişkimiz çok güzel gidiyor. Aldığım evlilik teklifi de hayallerimin ötesinde bir evlilik teklifiydi. Hiç bu kadar şaşıracağımı ve böyle bir sürpriz olacağını düşünmemiştim" dedi.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci'ye film teklifi

Yemin dizisinde başlayan aşk evlilik teklifiyle devam ederken ünlü iki oyuncu Gökberk Demirci ve Özge Yağız mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Pandemi döneminin bitmesini bekleye ünlü çift evlilik hazırlıklarına başladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yemin 4. Sezonda da Gökberk Demirci anlaşma sağladı. İlk sezonda Yemin dizisinde olan Özge Yağız ise Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım dizisi kadrosuna katılmıştı. Sol Yanım 12 bölüm yayınlanarak final yapmıştı. Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin yeni bir projede de birlikte rol alacağı öğrenildi. Ünlü çifte, Türkiye, Hindistan ve İran ortak yapımı bir film projesi için teklif götürüldü. Demirci ve Yağız çiftinin bu film teklifini kabul edip etmedikleri ise henüz netleşmedi.

03-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar