Ukrayna - İngiltere maçı canlı izle

Ukrayna - İngiltere maçı canlı izle
Ukrayna - İngiltere maçı canlı izle: Ukrayna - İngiltere maçı hangi kanalda? Bu maçı online olarak izlemek için detaylar.

Ukrayna - İngiltere maçı canlı izle: Ukrayna - İngiltere maçı hangi kanalda? Ukrayna ile İngiltere arasındaki mücadeleyi canlı ve online olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Euro 2020 çeyrek finalinde Ukrayna ile İngiltere kozlarını paylaşacak. Tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olmak isteyen İngiltere, favori olarak çıktığı maçı kazanmak istiyor ancak şu da bir gerçek ki turnuvada şu ana kadar pek çok sürpriz sonuçla karşı karşıya kaldık. Ukrayna da bu akşam o sürprizlerden birini kovalayacak. Shevchenko yönetiminde çeyrek finale çıkarak tarihinin en büyük başarısını gösteren Ukrayna ile taraftarlarının beklentilerine karşılık vermek isteyen İngiltere karşı karşıya geliyor.

Ukrayna - İngiltere maçı canlı izle

Euro 2020 çeyrek finalinde Ukrayna ile İngiltere saat 22:00'da karşı karşıya gelecek. Bu mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Roma Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Herkes gibi siz de bu mücadelenin keyfini çıkarmak istiyorsanız bu sayfa üzerinden TRT 1 kanalının canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Ukrayna - İngiltere maçını canlı ve online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Ukrayna ile İngiltere, Euro 2012 D Grubu'nda birlikte mücadele etmişti. Grupta oynanan maçı 1-0 İngiltere kazandı. İngiltere, grubu lider olarak tamamlarken Ukrayna, grup üçüncüsü olarak turnuvaya veda etmişti. İlk kez 2004 yılında bir hazırlık maçında karşılaşan Ukrayna ve İngiltere toplamda 6 kez birbirine rakip oldu. İki takım arasında oynanan maçların 3'ünü İngiltere, 1'ini Ukrayna kazandı. 2 maç ise beraberlikle sona erdi. Euro 2020 final karşılaşması İngiltere'nin evi olan Wembley Stadyumu'nda oynanacak olması nedeniyle İngiltere finale kalarak evinde kupayı kaldırmak istiyor. Bu nedenle İngiltere, bu akşam Ukrayna karşısında kazanarak yarı finale kalabilmek için elinden gelen her şeyi yapmak istiyor. Ukrayna da rakibine beklenmedik bir mağlubiyet yaşatmanın peşinde olacak.

Ukrayna - İngiltere maçı ilk 11'ler

Ukrayna ilk 11: Bushchan, Kryvtsov, Zabarnyi, Mykolenko, Zinchenko, Matviyenko, Sydorchuk, Shaparenko, Karavayev, Yarmolenko, Yaremchuk

İngiltere ilk 11: Pickford, Walker, Shaw, Stones, Maguire, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling, Sancho

03-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar