İbo Show Geri Dönüyor

İbo Show Geri Dönüyor
Ekranların en uzun soluklu yapımlarından olan İbo Show bir kez daha ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Program yine Star Tv’de ekrana gelecek.

Star Tv ekranlarında uzun yıllar boyunca yayınlanan ve her yayınlandığı dönem seyircinin büyük ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan İbo Show bir kez daha ekranlara dönmek için gün sayıyor. Son olarak 20 yıl gibi uzun bir aranın ardından geçen sezon ekranlara dönen ve iki sezon yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi noktalarda bulunan İbo Show verdiği aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Tanıtım fragmanları Star Tv ekranlarında yakında ibaresiyle yayınlanmaya başlayan program seyirci tarafından da bekleniyor. Birçok ünlü ismi konuk olarak alan ve seyirciye keyifli bir akşam yaşatan program ünlü isim İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanıp sunuluyor. Ekranların en uzun soluklu programlarından olan İbo Show zaman zaman ara verse de geri dönmeyi her zaman başarıyor. Bir kez daha ekranlara gelmeye hazırlanan programın yayın tarihi ise belli değil ancak hazırlıklar devam ediyor.

Tanıtım Fragmanı Yayınlanmaya Başlandı

Ekranların en uzun soluklu programlarından biri olan ve 20 yılı aşkın bir süredir yayınlanan müzik eğlence programı İbo Show bir kez daha seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Yine Star tv ekranlarında yayınlanacak olan programın tanıtım fragmanları yakında ibaresiyle yayınlanmaya başladı. Geçen sezon iki sezon yayınlanan ve özellikle ilk sezonda oldukça iyi reytingler alan İbo Show 2. Sezonda düşmeye başlamış buna rağmen seyircinin ilgisini üzerinde tutmayı başarmıştı. Ünlü isim İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve her programa birbirinden ünlü konuklar alan İbo Show seyirciye müzik dolu anlar yaşatıyor.

Yıl Başında Yayınlandı

İbo Show son olarak 2021 yılını 2022 yılına bağlayan gece Star Tv ekranlarında yayınlanmış ve seyircinin en çok seyrettiği program olmuştu. Gecede birbirinden ünlü isimleri konuk olarak alan İbrahim Tatlıses ayrıca oğlu İdo Tatlıses ile birlikte şarkılar söylemiş ve yıl Başında seyirciye keyifli anlar yaşatmıştı. Yıl Başında yayınlanan programlar içinde en çok seyredilen yapım olan İbo Show bu yayının ardından yeniden ekranlara gelecek mi gelmeyecek mi sorularıyla gündeme gelmişti. Ve sonunda beklenen oldu ve program bir kez daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Programın tam yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

07-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar