İbo Show Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlıyor?

İbo Show Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlıyor?
Bir döneme damga vuran programlardan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show’un yeniden başlayacağı iddia edildi. İşte programın yeni yayın kanalı ve içeriği!

Bir döneme damga vuran yapımlardan olan ve her hafta başlamasının heyecanla beklendi programlardan İbo Show’un yeniden başlayacağı bir süredir kulislerde konuşulanlar arasındaydı. Her ne kadar ete kemiğe bürünmese de ve çoğu zaman sadece bir temenniden ibaret olsa da bu bile kimi seyirciyi heyecanlandırmaya yetti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından yıllarca hazırlanıp sunulan müzik eğlence programı İbo Show son olarak İbrahim Tatlıses’in saldırıya uğraması üzerine artık yayınlanmamıştı. İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanıp sunulan programın son dönemde yeniden başlayacağı iddiaları ise sık sık konuşulmaya başlanmış ve hatta İbrahim Tatlıses bir açıklamasında Program için çalışmalara başladığını duyurmuştu. İşte sonunda temenniden ibaret olan İbo Show’un yeniden başlaması olayı artık netleşti. Kulislerde konuşulanlara göre İbrahim Tatlıses programın yeniden yayınlanması için bir kanalla anlaştığını açıkladı. İşte detaylar!

İbo Show Star Tv’de Başlıyor!

Bir dönemin en çok seyredilen ve reyting rekorları kıran programı İbo Show yeniden başlıyor. İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanıp sunulan programın yeni kanalının ise Star Tv olduğu iddia edildi. İddiaya göre ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Program için bir süredir görüşmeler yaptığı Star Tv ile anlaştı. Yakın bir zamanda yeniden ekranlara gelmesi beklenen yapımın yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Star Tv için ‘de iddialı ve ancak riskli bir proje olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Hazırlıklarının başlamasının beklendi programın yayın tarihi ise net değil.

İbo Show Programının İçeriği Ne?

Dizilerden önce televizyon kanallarında canlı yayınlar ve show programlarının olduğu zamanlarda adeta ekranlarda fırtınalar gibi esen İbo Show’un yeniden başlayacak olması bir kesim seyirci de heyecan oluşturdu. İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili endişeler karşısında da bir program için bir çözüm bulunmuş durumda. Her ne kadar tam olarak bilinmese de iddiaya göre program İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses tarafından sunulacak. İçerik olarak eğlence ve müzik temelli olacak program canlı olarak ekranlara gelecek. Yayın saati ve tarihi konusunda tam bir bilgi bulunmayan programın yakın zamanda ekrana geleceği konuşuluyor.

26-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar