İbo Show Yeniden Başlıyor! İlk Bölüm Konukları Belli Oldu

İbo Show Yeniden Başlıyor! İlk Bölüm Konukları Belli Oldu
Geçen sezon yeniden ekranlara gelmeye başlayan ve iki sezon sonra yayınına ara veren İbo Show yeniden yayınlanmaya başlıyor.

Yıllar sonra geçen sezon yeniden yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgiyle karşılanan İbo Show yeni sezon için gün saymaya başladı. Yine Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan programın yeniden yayına başlayacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuş ve ardından da Star Tv’de tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlamıştı. Ünlü isim İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve yıllardır ekrana gelen ekranların klasiklerinden İbo Show’un yeniden yayına başlayacak olması özellikle dizilerden sıkılanlar için tam bir ilaç gibi geldi. Prime time kuşağında nadir programlardan olan İbo Show ilk bölümüyle 13 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Program yine İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanıp sunulurken yine konuk olarak alacağı isimlerle seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Programın pazar akşamı ekrana gelecek ilk bölümünün konukları ise belli oldu.

İbo Show 13 Şubat Pazar Akşamı Konukları Belli Oldu

Star Tv ekranlarında yeniden başlayacak olan ve Poll Production ve Global Medya tarafından hazırlanan İbo Show yeni sezonunu açıyor. Pazar akşamları ekrana gelecek programın ilk yayın günü 13 Şubat Pazar akşamı olarak belirlendi. Program her zamanki formatıyla ekrana gelirken ilk bölümün konukları belli oldu. Birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlayan programın ilk bölümünün konukları belli oldu. Programın ilk bölümünde ünlü isimler Melek Mosso, Necati Şaşmaz, Yiğit Mahzuni ve Hakan Taşıyan oldu. Programda konuk olacak isimler ve İbrahim Tatlıses pazar akşamı seyirciye keyifli ve neşeli anlar yaşatırken şarkıcıların seslendireceği şarkılarla da seyircinin müziğe doyması hedefleniyor. Programda ayrıca ünlü komedyen Şafak Sezer ve oryantal Didem’de yer alacak. İbo Show’un yeni yayın dönemindeki ilk bölümü 13 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

Melek Mosso Kimdir?

Şarkıcı Melek Mosso 11 Kasım 1988 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müziği meslek olarak seçmiştir. Henüz yedi yaşında ilk bestesini yapan Melek Mosso daha sonra Türk Halk Müziği dersleri almaya başlamıştır. Lise yıllarında yan flüt çalmaya başlayan Melek Mosso Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha sonra çeşitli müzik yarışmalarına katılan şarkıcı çeşitli ödüller kazanmıştır. Halen şarkıcılığa devam eden Melek Mosso pek çok yerde sahne almıştır.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar