Ünlü Şarkıcı Emrah Eşinden Boşandı

Ünlü Şarkıcı Emrah Eşinden Boşandı
Bir zamanların Küçük Emrah’ı ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah Erdoğan 2014 yılında evlendiği Sibel Erdoğan’la iki yıl süren mahkemenin ardından ayrıldı.

Ünlüler dünyasından bir ayrılık haberi daha geldi. Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen ve magazin basınının en çok değindiği ve haber yaptığı konulardan olan ünlülerin boşanmaları haberine bugün iki yeni boşanma haberi daha eklendi. Öncelikle Emrah Erdoğan ile eşi Sibel Erdoğan ayrıldılar. Bir diğer boşanma haberi ise ünlü oyuncu Fırat Tanış ile eşi Kübra Tanış arasında yaşandı. Peş peşe gelen bu haberler magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer buldu. Özellikle magazin basınının en gözde isimlerinden olan ve şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğu da meslek olarak yapan ve Türkiye’nin en ünlü isimlerinden olan Emrah ile eşi ayrıldı. 2014 yılında evlenen Emrah ile boşandığı eşi Sibel Erdoğan’ın iki çocuğu bulunuyor. Çift arasında boşanma davası 2 yıldır sürüyordu.

Emrah Boşandı

Şarkıcı Emrah 2014 yılında evlendiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan’dan iki yıl süren davanın ardından boşandı. Uzun süredir evliliğini sonlandırmaya çalışan Emrah sonunda boşandı. İki çocuğu olan çiftin nafaka konusunda anlaşamadıkları iddia ediliyor. Sibel Erdoğan’ın Emrah’tan yüklü miktarda nafaka talep ettiği öğrenildi. Emrah’ın Elyasa ve Eleysa adında Sibel Erdoğan’dan iki çocuğu bulunuyor. Öbür taraftan Sibel Kirer boşanma kararının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sibel Kirer paylaşımında “Allah seni özgür yaratmışken, başkasının kölesi olma. HZ. Ali” ifadelerini kullandı. Boşanmanın ardından ünlü şarkıcı Emrah’tan bir açıklama gelmedi.

Emrah Kimdir?

Bir zamanların Küçük Emrah’ı, Emrah Erdoğan 1971 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Öğretim hayatının ardından ilk albümü olan Ağam Ağam’ı 1983 yılında çıkarmıştır. Daha sonra peş peşe pek çok albüm çıkaran ünlü isim ayrıca sinema ve dizi filmlerinde de rol almıştır. Son olarak Aşk ve mavi dizisinde rol alan ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Ünlü ismin çıkardığı albümler arasında, Ağam Ağam, Gülom, Yaralı, Boynu Bükükler, Ayrılamam, Selam Sevdiklerime, Es Deli Rüzgar, Hoş Geldin Gülüm, Haydi Şimdi Gel, Sevdim mi Tam Severim, Dura Dura, Adın Ne Senin, Terzinin Oğlu, Kırmızı Gül Demet Demet, Ayakta Kal Yüreğim, Eledim Eledim ve Kazım bulunmaktadır.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar