İbo Show'a katılan İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'ya yapılan yorumlar sinirlendirdi

İbo Show'a katılan İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'ya yapılan yorumlar sinirlendirdi
İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra yeniden çekmeye başladığı İbo Show'da bu hafta yine renkli konuklar vardı. Tatlıses'in kızı Elif Ada'ya yapılan yorumlar annesini sinirlendirdi.

Yılların efsanevi programı İbo Show yeniden çekilmeye ve yayınlanmaya başlandı. Star Tv'de Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show'a her hafta bir birinden özel konuklar katılıyor. İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonrası ölümden dönmüş ve uzun süre sağlık problemleriyle mücadele etmişti. Hayranlarının yoğun isteğine dayanamayan İbrahim Tatlıses seneler sonra yine ekrana çıkmaya başladı. İbo Show'un son bölümünde ise İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada programa damga vurdu. Henüz 7 yaşında olan Elif Ada'nın programdaki davranışlarına çok sayıda yorum yapılınca annesi sinirlendi ve bir açıklama yaptı.

İbo Show'da Elif Ada sürprizi

İbo Show'un cumartesi akşamı yayınlanan 5. Bölümünde yine bir birinden özel konuklar vardı. Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ'ın konuk olduğu programı babasını izlemeye gelen Elif Ada renklendirdi. Annesi Ayşegül Yıldız Elif Ada'nın programdaki utangaç ve tutuk hallerine yapılan yorumlara sinirlendi ve sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Stüdyoda bulunan Elif Ada'yı babası İbrahim Tatlıses sahneye çağırdı fakat Elif Ada sorulan sorulara kısa cevaplar verdi. Korona salgınından dolayı babasına yaklaşmak istemeyen Elif Ada'nın davranışlarına sosyal medyadan çok sayıda yorum geldi.

Ayşegül Yıldız'tan yapılan yorumlara tepki

Kızı Elif Ada'ya yapılan yorumlara sinirlenen Ayşegül Yıldız kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Yaa Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor,  babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor, onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş o kadar kamera içinde babası çağırınca gitmeyeceğim dedi. Zorla ikna ettik. O çocuk daha 7 yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış" ifadelerini kullandı. Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses yıllar süren ilişkilerinin ardından evlenmiş ve 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

14-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar