Ünlü Sunucu Tanem Sivar Hamile!

Ünlü Sunucu Tanem Sivar Hamile!
Sosyal medya ve magazin basınında yer alan bir haber bugün gündem olmayı başardı. Ünlü sunucu Tanem Sivar’ın hamile olduğu öğrenildi. İşte detaylar!

Bugünlerde ünlüler dünyasından güzel haberler peş peşe gelmeye başladı. Sosyal medyada ve magazin basınında sık sık paylaşımlarıyla yer alan ünlü ve güzel sunucu Tanem Sivar’ın hamile olduğu öğrenildi. Televizyon ekranlarının güzel ve başarılı sunucusu Tanem Sivar’ın hamile olduğu haberi bugün magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı ve bir anda gündem oldu. Güzel sunucunun 5.5 aylık hamile olduğu ve dünyaya gelecek bebeğin de erkek olacağı öğrenildi. Halen yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evli olan güzel sunucu Tanem Siyar’ın iki yıl öncede bir erkek çocuğu dünyaya gelmiş ve adını Süleyman koymuşlardı. Yakın zamanda ikinci kez anne olmaya hazırlanan Tanem Sivar’ın uzun bir süre hamileliğini gizlediği de öğrenildi. Koronavirüs sebebiyle İstanbul’da sürdürdüklerini hayatlarını bir süreliğine Bozburun’da sürdürmeye başlamışlardır. İkinci kez anne olacak Tanem Sivar’ın dünyaya gelecek bebeklerine Kemal adını verecekleri de gelen haberler arasında!

İkinci Kez Anne Olacak!

Televizyon ekranlarının güzel sunucusu Tanem Sivar ve yelken sporu yapan eşi Edhem Dirvana’nın bir bebekleri daha dünyaya geliyor. İkinci kez bebekleri dünyaya gelecek olan çiftin oldukça mutlu olduğu haberleri gelirken ünlü sunucunun 5,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Koronavirüs sebebiyle İstanbul’dan tanınarak Bozburun’da yaşamaya başlayan çiftin Süleyman adında bir erkek çocukları daha bulunuyor. Hamile olduğunu gizlediği öğrenilen Tanem Sivar’ın oldukça heyecanlı olduğu da gelen haberler arasında.

Tanem Sivar Kimdir?

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Tanem Sivar 5 Temmuz 1980 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından San Diago State Üniversitesinde Televizyon Sinema Bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Fox Tv’de ekrana çıkan ünlü sunucu daha sonra pek çok programda sunuculuk yapmıştır. Ünlü sunucu Lig Tv’de 21 adlı spor programını sunmuştur. Sunucu daha sonra CNN Türk’te Cumartesi Sabahları İki kahve Arası adlı programı sunmuştur. Tanem Sivar’ın sunuculuğunu üstlendiği yapımlar şunlardır. Acun Firarda, Uğur Dündar ile Yoksa Rüya mı, Melih Gümüşbıçak ile 21, Yetenek Sizsiniz, Survivor Türkiye – Yunanistan, En Güzel Bölüm, Yiğit Özşener ile Sen Hak Ediyorsun.

14-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar