İbo Show’da Flaş Konuk Değişikliği!

İbo Show’da Flaş Konuk Değişikliği!
9 yıl aradan sonra ekranlara yeniden dönen İbo Show’un ilk bölüm konuklarında flaş bir değişiklik yaşandı. Peki programın ilk bölüm konukları kim?

Bir zamanlar televizyonlarda dizilerden önce canlı yayınlar vardı. Canlı yayınlarda show programları en öndeydi ve seyirciler bu programları heyecanla, merakla takip ediyorlardı. Hem stüdyodaki seyirciler hem de ekran başındakiler eğlenerek takip ederlerdi bu programları. Bu programlardan en başlıcası da aldığı reytinglerle ilk sıralarda yer alan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show programıydı. Uzun yıllar yayınlanan program birçok kanalda yayınlanırken her gittiği kanalda aynı reytingleri aldı. Daha sonra dizilerin yayınlanmaya başlamasıyla bu show programları tek tek yayın akışından çıkarılırken İbo Show’da mecburi bir sebepten dolayı yayın akışından çıkarıldı. Ancak hemen herkesin çok yakından tanıdığı ve bildiği bu program hiç unutulmadı ve yaklaşık 9yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

İbo Show’un Son Konukları İlk Konukları Oluyor!

Yaklaşık 9 yıllık bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show yeniden ekranlara gelmek için gün saymaya başladı. Program her zamanki formatıyla ekrana gelmeye hazırlanırken daha önce açıklanan program konukları son anda değişti. Bu şok değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Ancak programa katılacak yeni konuklar hemen belli oldu ve bu değişikliğin de bilinçli olduğu iddia edilmeye başlandı. Daha önce Sibel Can ve Şafak Sezer’in konuk olacağı iddia edilen programa şimdi bambaşka isimler konuk olarak katılıyor. Program bitmeden önceki son bölümünde konuk olan Deniz Seki ve Kutsi’nin İbo Show’un ilk bölüm konuğu olacağı açıklandı.

İbo Show Gümbür Gümrür Geliyor!

Star Tv’de ekrana geleceği açıklanan ve yayına çıkmak için son hazırlıklarının yapıldığı yılların eskitemediği Show programı İbo Show yayın için son sayıyor. 9 yıl araın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan ve yine İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunacağı İbo Show’un ilk bölüm konukları olarak programın son bölüm konukları belirlendi. Programın son bölümünde konuk olan Deniz Seki ve Kutsi’nin İbo Show’un ilk bölüm konuğu olacağı açıklandı. Seyircilerin sosyal medyadan beğeni yağmurlarına tuttukları ve gündem olmayı başaran haber sonrası şimdi de programın ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Program çekimleri için stüdyoya gelen konuklar İbrahim Tatlıses için dev bir nazar boncuğunu ise hediye olarak getirdi.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar