İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! Bakın çekimler nerede yapıldı?

İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! Bakın çekimler nerede yapıldı?
Sevenlerine nostalji yaşatan İbo Show her hafta farklı konuklarıyla dikkat çekiyor. İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! Bakın çekimler nerede yapıldı?

Bir dönemin efsaneleşen show programı İbo Show yeniden yayınlanmaya başladı. Şarkıcı ve türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show nostaljisi, her harfta farklı konuklarıyla devam ediyor. Star Tv'de yayınalanan İbo Show'da bu hafta Mehmet Ali Erbil sürprizi var. Ağır bir hastalık mücadelesi veren Mehmet Ali Erbil uzun süredir ekranlardan uzaktı. İbrahim Tatlıses'le Mehmet Ali Erbil'in buluşması her iki ünlü ismin sevenlerini heyecanlandırdı. İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! Bakın çekimler nerede yapıldı?

İbrahim Tatlıses Mehmet Ali Erbil buluşması

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, yaklaşık 9 yıl sonra yeniden yayınlanamaya başlandı. Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses ağır şekilde yaralanmış ve uzun süre tedavi görmüştü. İbrahim Tatlıses tam olarak iyileşemese de sevenlerinden gelen İbo Show taleplerine daha fazla dayanamadı ve İbo Show yeniden çekilmeye başladı. Her hafta  ünlü isimlerin olduğu İbo Show yayınlanan bölümleriyle ses getiriken Mehmet Ali Erbil sürprizi ise heyecan yarattı.

İbo Show'da Mehmet Ali Erbil heyecanı

Kaçış Sendromu olarak adlandırılan hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil de uzun süredir tedavi görüyor ve ekranlardan uzak kalmak durumunda. Mehmet Ali Erbil de geçmiş yıllarda yaptığı yarışma ve show programlarıyla bir dönemin sevilen ekran yüzlerindendi. Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses buluşması ise geçmişi özlemle yad edenler için büyük bir sürpriz oldu. İbo Show'a konuk olan Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses'in basına yansıyan fotoğrafı ise ilgi gördü.

İbo Show'a her hafta ünlü isimler konuk oluyor

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses İbo Show için Erbil'in evinde bir araya geldi. Evinde tedavisi devam eden ünlü showmen Mehmet Ali Erbil'i ziyaret eden İbrahim Tatlıses, program çekimlerini de Erbil'in evinde gerçekleştirdi. Uzun süre sonra iki usta ismin sağlıklı halleriyle çektirdikleri fotoğraf karesi ise sevenlerini heyecanlandırdı. İbo Show geçen haftalarda yayına başlamış ve birbirinden ünlü isimlerin olduğu ilk bölüm başarılı bir reyting oranına ulaşmıştı. Sibel Can, Hülya Avşar, Kubat, Demet Akbağ, Kutsi, Deniz Seki, Olgun Şimşek gibi birçok ünlünün konuk olduğu İbo Show her cumartesi Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

25-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar