Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç Oyunluğu Bırakıyor mu?

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç Oyunluğu Bırakıyor mu?
Ramo’nun güzel ve hırçın kızı Sibel karakterini canlandıran oyuncu Esra Bilgiç oyunculuğu bırakıyor mu? İşte oyuncudan konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar!

Dizi ve sinema oyuncuları çoğunlukla kendi alanlarıyla ilgili okullardan mezun olurlar ve ardından mesleklerini yapmaya başlarlar. Bu okullar konservatuar’ın oyunculuk, sahne sanatları ve benzeri bölümleri ya da özel tiyatrolardan oluşuyor. üst düzey pek çok oyuncu mutlaka oyunculukla ilgili eğitimler alırken bazı ünlü oyuncularda asıl mesleklerini yapmayarak oyunculuk yapıyorlar. Şu sıralar Show Tv’nin başarılı dizilerinden biri olan ve ikinci sezonu yayınlanan Ramo dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç’te kendi mesleğini yapmayanlardan. Halen bir üniversitenin hukuk fakültesinde eğitim gören Esra Bilgiç, okulu bitirmesinin ardından oyunculuğu mu yoksa asıl mesleği olan avukatlık, hakimlik ya da savcılık mı yapacağını açıkladı. Ünlü oyuncu gazetecilerle yaptığı sohbette ayrıca pek çok konuda bilgi de verdi.

Avukatlık mı, Oyunculuk mu?

Ramo Dizisinin güzel karakteri Sibel’i bilmeniniz yoktur herhalde. Hani ilk sezonda Ramo’yla kanlı bıçaklı düşman olan ama sonrasında deli gibi bir aşk yaşayan ve evlenen ikinci sezonda ise Ramo’dan ayrılarak düşman saflara katılan ama buradan Ramo’ya gelecek tehlikeleri engellemeye çalışan güzel oyuncu. İşte Ramo’da Sibel karakteriyle seyirci karşısına çıkan Esra Bilgiç gazetecilerle sohbet etti. Esra Bilgiç diziyle ilgili ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Esra Bilgiç bir soru üzerine Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olduğunu ve okul bittikten sonra avukatlık yerine oyunculuğa devam edeceğini açıkladı. Güzel oyuncu ayrıca arkadaşlarıyla girdiği tartışmada kendi avukatlığını yapıp yapmadığı şeklindeki bir soruya “benim yerime başkası yapsın avukatlığımı” cevabını verdi.

Temiz Biriyim, Çamurlu Sahne Varsa Sorun Yok!

Güzel oyuncu Esra Bilgiç halen rol aldığı Ramo dizisiyle ilgili dizinin çekildiği sette gazetecilerle sohbet etti. Güzel oyuncu gazetecilere pek çok konuda açıklamalarda da bulundu. Oyuncu özellikle geçtiğimiz sezon Adana’da gerçekleştirilen çekimlerden dolayı çok fazla Adana Kebap yediğini ve kilo aldığını vurgulayarak fazla kilolarından kurtulmaya çalıştığını da ifade etti. Oyuncu “konumuz sadece aşk değil aksiyon sahnelerimiz de var. Deli gibi koşturuyoruz. Yağmur yağdığı için çamur var. Ekibimiz elinden geleni yapıyor rahat ettirmek için. Temiz biri olduğumu düşünüyorum ama çamurun içinde sahne varsa problem yok, oynarım” ifadelerini kullandı.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar