Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den ikinci bebek müjdesi!

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den ikinci bebek müjdesi!
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve manken eşi Almeda Abazi sosyal medya hesabından duyurdu. Sevilen çiftin oğlu Efehan'a kardeş mi geliyor?

2017 yılında Los Angeles'te gerçekleşen bir düğünle dünya evine giren Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinden ikinci müjde! Sevilen çift geçtiğimiz yıl mayıs ayında oğulları Efehan'ı kucağına almış herkes tarafından beğeniyle takip edilen bir aile kurmuştu. Çift şimdi ise sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden sevdikleriyle müjdeli bir haber daha paylaştı. Efehan'a kardeş geliyor!

''DAHA MUTLU OLAMAM''

İkinci kez baba olmanın verdiği mutluluk gözlerinden okunan başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman eşiyle verdiği pozu paylaşarak ''En muazzam hediye, en mutlu an! Daha mutlu olamam.'' notunu düşerek sevenlerine bebek beklediklerini duyurmuş oldu. Oyuncunun paylaşımı üzerine ünlü dostlarından ve sevenlerinden tebrik mesajları yağdı. 

 

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tam adı ile Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 tarihinde İstanbul doğumuştur. 2005 yılında Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması olan Manhunt International'da dünya birincisi seçilerek ülkemizi temsil etmiştir. Daha sonra Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almış oyunculuk yapmaya başlamıştır. Özellikle zamanının efsane dizisi Elveda Rumeli'de canlandırdığı "Karakalpaklı Mustafa" rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden Lale Devri dizisinde başrol oynamıştır. Aşk Tutulması ve Aşk Geliyorum Demez isimli iki romantik komedi filmi çeken oyuncu son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde yer almıştır. Oyuncu şimdi ise Şeref Sözü dizisinde başrol canlandırmaktadır. 

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Almeda Abazi 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğmuştur. Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli gibi 3 güzellik yarışmasına katılmış ve kraliçe seçilip ödülle ayrılmıştır. Dansa ilgi duyan güzel Yok Böyle Dans isimli yarışmaya da katılmıştır. Bunun yanı sıra Survivor 2012'de yarışmış aynı kanalda yayınlanan Para Bende programında Murat Ceylan ile sunuculuk yaparak dünyanın çeşitli yerlerini gezmiştir. 

25-11-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar