Cam Tavanlar Dizisi’nin Çekimleri Başladı

Cam Tavanlar Dizisi’nin Çekimleri Başladı
Show Tv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan cam tavanlar dizisinin çekimleri başladı.

Yaz sezonu dizileri yavaş yavaş hazırlıklarını tamamlayarak sete inmeye hazırlanıyor. Ramazan ayından sonra pek çok dizinin final ya da sezon finali yapmasıyla kanalların yayın akışında büyük bir boşluk ortaya çıkacak. Her sene olduğu gibi kanallar bu sezonda yaz aylarını yine dizilerle doldurmayı hedefliyorlar. Her ne kadar bu dizler daha hafif ve komedi ya da romantik türde olsa da yine de elde edilen reytinge göre sezonda devam edebiliyorlar. Kanallar yaz aylarında rakiplerinin önüne geçebilmek için sezona hazırlıkların ı sürdürürken Show Tv’de yaz aylarında ekranına taşıyacağı ve Ojo Pictutres tarafından hazırlanan cam Tavanlar’la rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Cam Tavanlar yaz sezonunda kanalın en büyük kozu olmaya aday bir dizi olarak ön plana çıkıyor. Hazırlıkları tamamlanan dizi bugün itibariyle sete inde ve motor dedi.

Cam Tavanlar Motor Dedi

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan Cam Tavanlar dizisi için tüm çalışmalar tamamlandı ve dizi sete indi. Yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk’ün oturduğu ve senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Cam Tavanlar’da Kubilay Aka ve Bensu Soral başrolü paylaşıyor. En son Çukur dizisinde rol alan ev dört sezon boyunca dizide başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Kubilay Aka’nın ilk başrolü olan cam tavanlar sete inerek çekimlere başladı. Mayıs ayı sonu ya da Haziran ayının başlarında ekrana gelmesi beklenen dizi seyirci tarafından da merakla beklenen yaz dizileri arasında. İlk gün yapılan çekimler daha çok kaynaşma ve alışmayla geçerken önümüzdeki günlerden itibaren dizinin asıl çekimleri yoğun bir şekilde başlayacak.

Cam Tavanlar Konusu Ne?

Show Tv ekranlarında yaz sezonunda seyirciyle buluşacak olan yenim dizilerden Cam Tavanlar Meriç Acemi tarafından kalem alınıyor. Dizide sosyal hayatta ve iş hayatında engellerle karşılaşan kadınların yaşadıkları zorluklar ele alıyor. Hikayede ayrıca kadın erkek eşitsizliğine değinilirken kadınların iş hayatında yaşadıkları eşitsizlikler anlatılacak. Show Tv ekranlarında yayınlanacak dizi özellikle Kubilay aka ve Bengü Soral ikilisini bir araya getirmesiyle oldukça çok konuşuldu ve şimdiden belirli bir kesim tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yakın zamanda tanıtımının yayınlanması bekleniyor   

23-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar