İbo Show’da Sürpriz Konuklar!

İbo Show’da Sürpriz Konuklar!
Star Tv ekranlarının sevilen müzik eğlence programı İbo Show bu hafta yine seyirciye coşkulu anlar yaşatacak. Programda yine birbirinden ünlü isimler yer alacak.

Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan müzik eğlence programı İbo Show yayın hayatına tüm hızı ve sürpriz konuklarıyla devam ediyor. Uzun bir aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayan dizi bu hafta 11. Bölümüyle ekrana gelirken seyirciyi sürpriz isimlerle buluşturacak. Türkiye’nin önde gelen isimlerini programa konuk olarak alan ve reytinglerde oldukça iyi durumda olan İbo Show ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanıp sunuluyor. Programın bu hafta cumartesi akşama gelecek bölümünde ise seyirciler hem müziğe, hem kahkahaya hem de görsel bir şölene doyacak. İbo Show’un yayınlanacak 11. Bölümü büyük bir sürprize de imza atarak yıllar önce yine İbo Show’da görev alan ve her bölüm seyirciye heyecanlı anlar yaşatan oryantal dansöz Didem’le de buluşturacak.  

Oryantal Didem Yeniden İbo Show’da!

Ekranlara 9 yıl gibi bir ara veren ve ardından Star Tv’de yeniden başlayan müzik eğlence programı İbo Show her hafta cumartesi akşamları seyirciye coşkulu anlar yaşatıyor. Program konuk olarak aldığı birbirinden ünlü isimlerle seyirciye doyumsuz anlar yaşatırken yapımcısını da oldukça mutlu ediyor. Aldığı reytinglerle adından söz ettiren program yıllar önce gelenek haline getirdiği bir uygulamayı ise yeniden başlatıyor. Programda uzun zaman yer alan ve seyircinin heyecanla ve beğeniyle seyrettiği Oryantal Didem yeniden İbo Show’da seyirciyle buluşacak. İlk olarak 11. Bölümle cumartesi akşamı ekrana gelecek Oryantal Didem İbo Show’da adeta bir nostalji yaşayacak ve yaşatacak.

İbo Show 11. Bölüm Konukları Kimler?

Star Tv’de Cumartesi akşamları ekrana gelen İbo Show her hafta Türkiye’nin magazin ve ünlü dünyasının en önde gelen isimlerini programında konuk ediyor. Programda kimi zaman kahkahalar havalarda uçuşurken kimi zamanda seyirci müziğe doyuyor. Bu hafta programın 11. Bölümünde de yine birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Muazzez Ersoy ve Bülent Serttaş programda seyirciye adeta müzik keyfi yaşatırken oyuncu ve sunucu Ali Sunal sohbetiyle ve esprileriyle programa renk katacak. Ve aradan yıllar geçtikten sonra yeniden ekrana çıkacak olan İbo Show’un klasiği haline gelen oryantal Didem’de ayrıca seyirciye keyifli anlar yaşatacak. İbo Show bu hafta cumartesi akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

28-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar