Cemre Melis Çınar Kefaret Dizisinde

Cemre Melis Çınar Kefaret Dizisinde
Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya’nın annesi karakteriyle herkesin hayranlığını kazanan güzel oyuncu Cemre Melis Çınar artık Kefaret Dizisinde.

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan Kefaret her bölüm daha da heyecanlanan ve ilginçleşen hikayesiyle merak uyandırmaya devam ediyor. Son bölümlerde heyecanın doruk noktasına ulaştığı dizinin oyuncu kadrosuna ise başarılı bir oyuncu daha dahil oldu. 25 Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Tolga Güleç ve Mine Kılıç’ın rol aldığı dizi her bölüm daha da artan reytingiyle Pazar akşamları ekrana gelen dizi bir annenin yaşadıklarını ve çocuklarına sahip olabilmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizi iddialı kadrosu ve gerilim dolu hikayesinin yanı sıra aşk temasıyla da seyircinin ilgisini çekmiş durumda. Başarılı dizinin önümüzdeki bölümlerden itibaren oyuncu kadrosuna ise başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar dahil oldu. Son olarak Kırmızı Oda’da barılı bir performans ortaya Koyan güzel oyuncunun Kefaret dizisinde Avukat Berna Dündar karakterine hayat verecek.

Kırmızı Oda’dan Kefaret’e!

Geçtiğimiz aylarda Kırmızı Oda’da hikayesiyle herkesi büyüleyen ve ekran başına kilitleyen Alya’nın hikayesini hemen herkes hatırlıyordur. Alya’nın hikayesinde küçük Alya’nın annesi rolüyle seyirci karşısına çıkan ve gösterdiği performans ile hemen herkesi kendisine hayran bırakan güzel oyuncu Cemre Melis Çınar 12. Bölümden itibaren Fox Tv’nin Pazar akşamları ekrana gelen başarılı dizisi Kefaret’in kadrosunda yer alacak. Kırmızı Oda’da kızına yaptığı kötülüklerle ve bozuk olan ruhsal durumuyla dikkatleri çeken ve oldukça başarılı olan güzel oyuncunun bu performansını Kefaret Dizisinde de ortaya koyacağı ve diziye farklı bir soluk getireceği düşünülüyor. Diziye 12. Bölümle birlikte dahil olacak güzel oyuncunun Avukat Berna Dündar karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Cemre Melis Çınar Kimdir?

Kefaret Dizisinde rol alacak olan güzel oyuncu cemre Melis Çınar 13 Mayıs 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun olan gen oyuncu Mas-Kara tiyatrosunda oyunlarda rol almıştır. Yardımcı yönetmenlik, dublaj ve sahne tasarımı alanlarında da çalışan oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. Son olarak Kırmızı Oda’da rol alan Cemre Melis Çınar’ın rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır. Kırmızı Oda, Yaralı Kuşlar, Bir Umut Yeter, Kaçak Gelinler, Elif, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl.

29-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar