Sadakatsiz’de Sürpriz Ayrılık

Sadakatsiz’de Sürpriz Ayrılık
Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacağı iddiaları dizinin seyircisini şok etti.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan flaş yapımlardan biri olan Sadakatsiz adlı dizi her hafta seyircisine heyecanlı bölümler seyrettiriyor. Bu sezon başlayan ve yabancı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Başrollerinde usta ve güzel oyuncu Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Emir Tarık Tekin’in rol aldığı Sadakatsiz dizisinde geçtiğimiz haftalarda bir ayrılık yalanmış ve bu ayrılık dizide büyük kırılmalara sebep olmuştu. Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem’in ayrılmasıyla dizi başka bir hikaye ile devam ederken dizide en baştan beri kötü adamlarından biri olan ve dizide Selçuk karakterine hayat veren Emir Tarık Tekin’in diziye veda edeceği iddia edildi. Dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen genç oyuncunun iddia edildiği gibi diziden ayrılması durumunda şimdiden neler olacağı merak konusu oldu.

Selçuk Sadakatsiz’den Ayrılıyor mu?

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini oynadığı Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Emir Tarık Tekin’in diziden ayrılacağı iddia edildi. Milliyet Gazetesinde köşe yazısı yazan Sina Koloğlu’nun iddiasına göre Selçuk karakteri büyük bir bunalım içerisinde ve bu haliyle devam etmeyerek diziden ayrılacak. Sina Koloğlu iddiasını “bunalımda… Haluk’un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk’un diziye veda edeceği yönünde” ifadelerini kullandı.

Dengeler Değişiyor!

Çarşamba akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan sadakatsiz her hafta seyircisine bambaşka hikayeler izlettiriyor. Cansu dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak sergen ve Emir Tarık Tekin’in rol aldığı diziye son olarak Cemal Hünal ve Ali İl dahil oldu. Dizi her hafta seyirciyi şaşırtmaya devam ederken dizinin başarılı oyuncularından Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakteri ile Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin ayrılma yoluna girmesiyle Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakteri’nin diziye yeni giren Cemal Hünal’ın canlandırdığı karakterle yakınlaşması bir anda dizideki dengeleri değiştirdi. Bu durum karşısında da Volkan bir anda büyük sıkıntı yaşamaya başladı. Bakalım bundan sonra dizide neler olacak.

03-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar