İbo Show’un Konukları Belli Oldu

İbo Show’un Konukları Belli Oldu
Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin keyifle takip ettiği İbo Show’un yeni bölüm konukları belli oldu.

Televizyon ekranlarında prime time kuşağında nadir programlardan olan ve müzik eğlence türündeki formatıyla seyirciye keyifli ve eğlenceli bir akşam geçirtmeye çalışan İbo Show yeni yayın dönemine geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Ünlü isim İbrahim Tatlıses’in sunduğu program birbirinden ünlü konuklarla seyirciye doyumsuz anlar yaşatıyor. Programın her bölümüne oyuncu, şarkıcı ve komedyen konuklar katılırken oldukça renkli anlar da yaşanıyor. Yapımcılığı Poll Production ve Global Medya ortaklığında hazırlanan program Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana geliyor. Bütün bir akşam müzik sohbet ve eğlenceli her şeyin yapıldığı bir program izleyen seyirciler için nadir programlardan olan İbo Show’un bu Pazar akşamı ekrana gelecek bölümünün konukları belli oldu. Programa yine her zamanki gibi birbirinden ünlü isimler katılıyor.

İbo Show 27 Şubat Pazar Akşamı Konukları Kimler?

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve seyircinin müzik ve eğlence türünde izlediği programlardan olan İbo Show yeni yayın döneminde seyirciye keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Programın 27 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak bölümünde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanılıp sunulan İbo Show’un bu Pazar yayınlanacak bölümüne ünlü isimler Songül Karlı, Cengiz İmren, Ümit Yaşar, Sinan Zorbey, Sakiler ve oyuncu Ozan Akbaba katılıyor. Programa katılan şarkıcıların birbirinden güzel şarkılarını seslendirecekleri program da Ozan Akbaba ise yeni projesini anlatacak. Ayrıca programda ünlü isim şafak Sezer ve oryantal Didem de yer alacak.

Program Formatı Değişti

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve televizyon programları arasında bir klasik haline gelen İbo Show uzun yıllar boyunca İbrahim Tatlıses’in sunumuyla hazırlandı. Ancak bu sezondan itibaren daha önce programda yer alan ancak programdan ayrılan Oryantal Didem geri döndü ve dansıyla seyirciye keyifli anlar yaşatmaya başladı. Ayrıca bir ilk olarak program da İbrahim Tatlıses’in dışında ünlü komedyen Şafak Sezer’de programın daimi isimleri arasında yer alıyor. Böylece Şafak Sezer, Oryantal Didem ve İbrahim Tatlıses konuklarıyla seyirciye keyifli anlar yaşatıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show 27 Şubat Pazar akşamı yeni bölümü ve ünlü konuklarıyla seyirciyle buluşuyor.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar