Ünlü İsim Merve Özbey’den Mutlu Haber

Ünlü İsim Merve Özbey’den Mutlu Haber
Ünlü şarkıcı Merve Özbey 2021 yılında ilk bebeği Elif Özüm’ü kucağına almıştı. Kenan Koçak ile evli olan Merve Özbey’in yeni bir bebek beklediği öğrenildi.

Ünlüler dünyasından mutlu bir haber yansıdı bugün magazin basını ve sosyal medyaya. Ünlü şarkıcı Merve Özbey ve ailesinden gelen bu haber başta şarkıcının ailesi, yakın çevresi ve arkadaşları olmak üzere tüm sevenlerini mutlu etti. Geçtiğimiz aylarda bir kız çocuğu olan ve bu mutlu haberi tüm sevenleriyle paylaşan Merve Özbey’den bir mutlu haber daha geldi. Daha önceki bir açıklamasında ailesinin tek çocuğu olduğunu belirten Özbey kendisinin en az üç dört çocuğu olmasını istediğini belirtmişti. Ünlü isim bunun sözde olmadığını kanıtlamak ister gibi ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi. Henüz hamileliğinin başlarında olan Merve Özbey geçtiğimiz günlerde yağan karda küçük kızı Elif Özüm’le doya doya eğlenmişti.

İkinci Bebek Geliyor

2020 yılında iş adamı Kenan Koçak ile evlenerek dünya evine giren ünlü ve güzel şarkıcı Merve Özbey’den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken ve son zamanlarda da henüz küçük olan kızı Elif Özüm ile birlikte paylaşımlar yapan Merve Özbey’den ikinci bebek müjdesi geldi. Ünlü ismin hamile olduğunun öğrenilmesiyle bu haber magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Henüz bebeğin cinsiyetinin belli olmadığı öğrenilirken ünlü ismin ve eşinin oldukça mutlu oldukları öğrenildi. İkinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan çiftin kalabalık aile olma hayalleri yavaş yavaş gerçekleşmeye başlamış durumda.

Dört Çocuk İstiyor

2020 yılında iş adamı Kenan Koçak ile hayatını birleştiren ve 2021 yılında da ilk bebeği Elif Özüm’ü kucağına alan Merve Özbey bugünlerde bir hayli heyecanlı. Ünlü şarkıcı Merve Özbey son zamanlarda küçük kızı Elif özüm ile birlikte sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapıyorlar. Karda eğlendikleri anları paylaşan anne kıza binlerce yorum yapılmıştı. En az dört çocuk istediğini belirten Merve Özbey bu açıklamasında “önceden çocuk yapmanın bencilce olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi çok istiyorum. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç – dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bizde yeniden bebek heyecanı yaşamaya başlayan Merve Özbey ve Kenan Koçak çiftini tebrik ediyoruz.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar