İbo Show'un yayın tarihi belli oldu! İlk bölüm ne zaman?

İbo Show'un yayın tarihi belli oldu! İlk bölüm ne zaman?
İbrahim Tatlıses hayranlarının ısrarına dayanamadı ve 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara çıkmaya karar verdi. Adıyla özdeşleşen ‘İbo Show’ günü ve ilk konukları belli oldu

9 yıl önce talihsiz bir şekilde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ekranlara ara veren usta türkücü İbrahim Tatlıses kendi adıyla anılan Show programla ekranlara geri dönüyor. Uzun yıllar süren, ağırladığı konuklarla magazin dünyasını sarsan İbo Show 2011 yılında sunucusu İbrahim Tatlıses’in ölümden dönmesiyle yayına ara vermişti. Hayranlarının heyecanla beklediği İbo Show’un yayın tarihi belli oldu. Şimdi herkes, ilk bölümün ne zaman yayınlanacağını ve kimlerin konuk olacağını merak ediyor. İşte o soruların cevabı haberimizde. Şimdi detaylar?

İbo Show'un yayın tarihi belli oldu! İlk bölüm ne zaman?

Sadece ülkemizde değil Türklerin yaşadığı her ülkede ve Ortadoğu’da tanınan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, hain bir saldırıda yaralanınca uzun yıllar sürdürdüğü fenomen program İbo Show yayından kalkmıştı. Tedavisi tamamlanarak hayata dönen İbrahim Tatlıses hayranlarının ısrarına daha fazla dayanamadı ve 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara çıkmaya karar verdi.

İlk konuklar belli oldu!

Adıyla özdeşleşen ‘İbo Show’ günü ve ilk konukları belli oldu. İbrahim Tatlıses’in konuk edeceği ünlü isimler Deniz Seki ve Kutsi olurken Star Tv ekranlarında yerini alacak İbo Show 31 Ekim Cumartesi günü saat 20.00 de ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Keyifli seyirler.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

1952 Şanlıurfa doğumlu sanatçı inşaatlarda çalışırken yanık sesle söylediği türkülerle keşfedildi. Eğitim almadan doğrudan sanat dünyasına giren Tatlıses "Ayağında Kundura" türküsüyle adını duyurmaya başladı. Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan sanatçı, 1987'de Tatlıses Müzik'i kurdu ve İmparator lakabıyla anılmaya başladı.  Avrupa’dan Orta Doğu'ya, Balkanlar’dan Çim’e kadar arabesk şarkılarıyla tanınan İbrahim Tatlıses; şarkıcı, yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci ve sunucu yönleriyle meşhur oldu. Sanatçı kişiliğinden başka gıda, inşaat ve seyahat sektörlerine girerek iş adamı sıfatını da kazanan Tatlıses, 2011 yılında talihsiz bir saldırıyla ağır yaralandı. İbo Show ile tekrardan sanat dünyasına dönen Tatlıses’e canlitv olarak hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz.

Filmografi

Sabuha

Ayağında Kundura

Toprağın Oğlu

Kara Çadırın Kızı

Ayrılık Kolay Değil

Seni Yakacaklar

Yaşamak Bu Değil

Tövbe

Nasıl İsyan Etmem

Sevdalandım

Mavi Mavi

Yıkılmışım Ben

Allah Allah

Gülüm Benim

Dertli Dertli

Aşıksın

Hülya

Kara Zindan

Ben İnsan Değil Miyim

Ceylan

Fosforlu Şahin

Tetikçi Kemal

Fırat

25-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar