İstiklal Marşı’nı söylemeyen Şevval Şahin eleştirilere isyan etti

İstiklal Marşı’nı söylemeyen Şevval Şahin eleştirilere isyan etti
CNN TÜRK programı 'Sorgu Sual'de çoğu soruya cevap veremeyen ve zor anlar yaşayan Şevval Şahin sunucular hakkında dava açacak. İşte o açıklama!

CNNTürk’te Sorgu Sual programında İstiklal Marşını söylemeyen Şevval Şahin kendisine yöneltilen eleştirilere isyan etti. 6 yaşından beri İngltere’de yaşayan Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türklüğünü sorgulayamayacaklarını söyleyerek kendini savundu. İzleyici Sorgu Sual programında neler olduğunu ve Şevval Şahin’in açıklamasını merak ediyor. Şimdi detaylar

İstiklal Marşı’nı söylemeyen Şevval Şahin eleştirilere isyan etti

Ünlü isimlerin katıldığı ve seri bir şekilde cevap vermek zorunda kaldığı Sorgu Sual programına son olarak 2018 Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin katıldı. Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sunduğu Sorgu Sual programında aldatıldığını iddia eden Şevval Şahin, programda kasıtlı olarak İstiklal Marşı'nı okumadığını, Atatürk ile ilgili söz dile getirmediğini söyleyen model, "Benim için çok normal. Ne olmuş yani İstiklal Marşı'nı okumadıysam." diyerek kendini savundu.

Kimse benim Türklüğümü sorgulayamaz!

CNN TÜRK programı 'Sorgu Sual'de çoğu soruya cevap veremeyen ve zor anlar yaşayan Şevval Şahin sunucular hakkında dava açacak. Sosyal medyada en çok konuşulan isim haline gelen Şevval Şahin’in kendini savunan açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

Program anlaşmalıydı, dava açacağım!

“O masaya oturmamın sebebi sosyal proje ile alakalı olduğu içindi. Bir anlaşma yaptık ve benim rahatsız olduğu konular hiçbir şekilde açılmayacaktı. Koronavirüs, partiyle ilgili sorular, Türklüğümü sorgulayan sorularla karşılaştım, menajerime gittim. Stüdyoyu terk edecektim. Beni ikna ettiler ve ben yine o masaya oturdum.”

Açıklaması sırasında İngilizce kelimeler de kullanan Türkiye güzeli 6 yaşından sonra İngiltere’de yaşadığını söyleyerek bazı sorulara cevap vermemesinin normal olduğunu ifade etti. “Onlarla bir anlaşma yaptım, kadına şiddete karşı olduklarını söylediler. Afrika’ya gitmem söz konusuydu ve her şeyi yuttum. Ben size inanıyorum dedim ve yayınlamalarına izin verdim. İstiklal Marşı’nı söylemedim. So what, so what (ne olmuş yani). Ama söylesem bu beni örnek Türk kadını mı yapacak? Rahatsız oldum, söylemedim. Yayınlanmayacak yerleri yayınladılar, dava açıyorum. 6 yaşından beri İngiltere’de büyüdüm. Tüm eğitimimi İngilizce aldım. Bazı konuları bilmemem çok normal. Bu beni daha mı az Türk yapıyor, bilmiyorum.”

Beni anlayan az kişiye teşekkür ediyorum!

Kandırıldığını ve dava açacağını söyleyen Şevval Şahin hiçbir şeyden pişman olmadığını ve kimliğinin sorgulanamayacağını vurgulayarak açıklamasını şu cümlelerle bitirdi. “Oraya iyi niyetle gittim. O iki kadın beni çok iyi ikna ettiler. Çok iyi oynadılar. Hiçbir şey istediğim gibi gitmedi. Pişman değilim. İstediğiniz kadar Türklüğümü sorgulayabilirsiniz. Benim asıl niyetimi insanlar biliyor. Birçok kişiden destek alıyorum. Teşekkür ederim. Beni bu ülkede anlayan az kişi var ama ona bile minnettarım.”

26-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar