Ünlü Komedyen Eser Yenenler Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Komedyen Eser Yenenler Koronavirüse Yakalandı!
Koronavirüs salgınına bir ünlü isim daha yakalandı. Ünlü oyuncu Eser Yenenler sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak covid – 19 testinin pozitif çıktığını duyurdu!

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyada ve ülkemizde yüz binlerce cana mal olan koronavirüs vakaları yeniden tırmanışa geçti. Özellikle son haftalarda ülkemizde artan vakalar hastanelerin yoğun bakımlarını yeniden doldurmaya başlarken ünlü ünsüz pek çok kişi Covid – 19 virüsüne yakalanıyor. Alınan tedbirler ne yazık ki salgının hızını azaltamazken geçtiğimiz günlerde ünlü pop şarkıcısı Altay’ın koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Şimdi de yine ünlüler dünyasından bir isim daha koronavirüse yakalandı. Ünlü komedyen ve oyuncu Eser Yenenler’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Ünlü isim sosyal medya hesabından durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi. Haberin detayları aşağıda.

Eser Yenenler Koronavirüse Yakalandı!

Oyuncu ve sunucu ve aynı zamanda komedyen Eser Yenenlerson zamanlarda olumsuz olaylarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu ve ailesi geçtiğimiz günlerde evlerinde yangın çıkmasıyla magazin basınında yer almıştı. Şimdi ise çift bir kez daha magazin basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Eser Yenenler sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Eser Yenenler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Çok dikkat etmeme rağmen covid – 19 testim pozitif çıktı ama çok şükür hafif semptomlarla geçiyorum. Kuzey ve Berfu negatif, İzmit’te ailesinin yanında. Ben kendimi izole edip gerekenleri yapıyorum daha ağır geçirenlere acil şifalar diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından bir anda sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren başarılı oyuncuya sevenleri ve takipçilerinden geçmiş olsun mesajları yağdı. Eser Yenenler’in kendini evinde karantinaya aldığı öğrenildi.

Evinde Yangın Çıkmıştı!

Eser Yenenler ve ailesi karantina günlerinde toplum içine çıkmamak ve koronavirüsten korunmak için orman içinde bir ev kiralamışlar ve burada yaşamaya başlamışlardı. Geçtiğimiz günlerde orman içinde kiraladıkları evde şömineden dolayı yangın çıkmış ve Eser Yenenler ile eşi ve çocuğu büyük bir tehlike atlatmışlardı. Çiftin son zamanlarda peş peşe yaladığı bu olumsuz olayların son bulmasını diliyor ve Eser Yenenler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız biran önce sağlığına kavuşur ve iyileşir.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar