İbo Show’un Yeni Bölüm Konukları Belli Oldu!

İbo Show’un Yeni Bölüm Konukları Belli Oldu!
Ekranlara hızlı bir giriş yapan ve Cumartesi günü gün ikincisi olan İbo Show’un 2. Bölüm konukları belli oldu. Programa birbirinden ünlü isimler katılıyor. İşte detaylar!

10 yıl aranın ardından geçtiğimiz hafta Cumartesi akşamı Star Tv’de yeniden ekranlara gelen ve seyircinin büyük ve yoğun bir ilgisiyle karşılaşan İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu müzik eğlence programı İbo Show’un yeni bölüm konukları belli oldu. Geçen hafta uzun bir aranın ardından tekrar ekranlara gelen İbo Show reytinglerde de inanılmaz bir başarıya imza atarak gün ikincisi olmayı başardı. Programın yayınlandığı Star Tv’de uzun bir aranın ardından eski tarz bir programla seyirci karşısına çıkarak bu konuda bir ilk olmayı başardı ve seyircinin aslında bu tür programlara prim vereceğini de gösterdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’te 10 yıl önce program çıkışı uğradığı silahlı saldırının ardından ilk kez yeniden sunuculuk pozisyonunda ekranlarda yer aldı ve seyirci karşısına çıktı. Oldukça rağbet gören ve başarılı olan program gelecek için umut vaat ederken seyircilerde bu programla yeniden show programlarına dönüş yapmış oldu.

İbo Show Yeni Bölüm Konukları Kim?

10 yıl aranın ardından Star Tv’de Cumartesi akşamları yeniden seyirciyle buluşmaya başlayan ve seyircinin de heyecanla seyrettiği ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanılıp sunulan İbo Show’un 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak 2. Bölüm konukları belli oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı program da en az ilk program kadar heyecanlı geçecek gibi görünüyor. İbo Show’un ikinci bölümüne katılacak ünlü isimler arasında Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat gibi isimler yer alıyor. Programda birbirinden ünlü isimler şarkılarıyla ve eğlenceli sohbetleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Yine ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’te şarkılarıyla programa renk katacak. Cumartesi akşamı 2. Bölümüyle ekrana gelecek program merakla beklenmeye başlandı.

İlk Bölüm Yüksek Reytingle Başladı!

Star Tv’de Cumartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan ve dizilere rakip olan İbo Show Poll Production ve Global Medya tarafından hazırlanıyor. Program ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından hazırlanılıp sunuluyor ve programda birbirinden ünlü isimler konuk olarak yer alıyor. İlk bölümde uzun bir aradan sonra ekrana gelen program Cumartesi akşamı pek çok diziyi geride bırakarak gün ikincilini elde etmeyi başarmış ve bu haliyle de hem yapımcısını hem de Star Tv’yi mutlu etmişti. Hiç kimsenin bu kadar yüksek bir reyting beklemediği program yaptığı sürprizle gelecek için umut vaat etmişti.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar