Mehmet Yılmaz Ak, Ramo dizisinde hangi rolü oynayacak?

Mehmet Yılmaz Ak, Ramo dizisinde hangi rolü oynayacak?
Murat Yıldırım’ın başrol oynadığı Ramo dizisine bomba transfer yapıldı. İçerde, Halka, Çukur dizilerindeki performansıyla dikkat çeken Mehmet Yılmaz Ak, artık Ramo dizisinde...

Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın kaleme aldığı BKM imzalı Ramo dizisi başarısını perçinlemek için kadrosunu güçlendiriyor. Çukur, Halka, Kurşun gibi dizilerdeki performansıyla tanınan Mehmet Yılmaz Ak, bir intikam dizisi olarak ekrana gelen Ramo dizisine dahil oldu. Ramo izleyicisi ünlü oyuncunun hangi rolü oynayacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Mehmet Yılmaz Ak, Ramo dizisinde hangi rolü oynayacak?

M. Çağatay Tosun’un yönettiği BKM imzalı Ramo, bir intikam dizisi olarak Show Tv ekranlarındaki yolculuğunu sürdürüyor. Sunucu ve oyunculuğuyla dikkat çeken Murat Yıldırım’ın başrol oynadığı Ramo dizisine bomba gibi transfer yapıldı. İçerde, Halka, Çukur dizilerindeki olağanüstü performansıyla dikkat çeken Mehmet Yılmaz Ak, artık Ramo dizisinde görev yapacak. Ramoseverleri heyecanlandıran gelişmeyi tv100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Ramo’nun en büyük düşmanı olacak?

Mehmet Yılmaz Ak, bugüne kadar tüm düşmanlarını alt etmeyi başaran Ramo'nun en büyük düşmanı olarak diziye dahil oldu. BKM'nin Show TV için çektiği Ramo cuma akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor.

Ramo dizisi kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Berk Hakman, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşaner, İlkay Kayku, Efsane Odağ, Rüzgar Aksoy, Hakan Salınmış, Haluk Cömert, Leyla Kader İlhan ve Nebil Sayın gibi başarılı isimler yer alan Ramo, Çukur’un Adana versiyonu olarak çekiliyor.

Ramo son bölümde neler yaşandı?

Kaman gizemi her gün biraz daha büyürken Cihangir’in cezaevinden salıverildiğini duyan Ramo ne yapacağını bilemez. İntikam isteyen Cihangir, tüm adamlarını Ramo’nun üzerine salar. Ağır zayiat vererek saldırıdan güç bela kurtulan aileyi Ramo güvenli bir yere saklar. Artık Ramo’nun tek amacı Cihangir’e açıktan savaş açmaktır. Cihangir ve illegal yapı için Ramo’nun ipi çekişlir. Bunun için yeni biri devreye girer. Ramo’nun bu yoldaki en büyük destekçisi ise Sibel olacaktır.

Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

1986 Diyarbakır doğumlu oyuncu, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok özel tiyatro da görev yapan Yılmaz Ak, Beşinci Basamak adlı oyunu ile ödül kazandı. Ben de Özledim dizisi ile kariyerine başlayan oyuncu, İçerde dizisiyle tanınmaya başladı.

Rol Aldığı Diziler:

Hakan: Muhafiz (Tekin, 2019)

Kurşun (Vural, 2019)

Çukur (Ersoy, 2018)

Halka (Çağatay Erkmen, 2018)

Dudullu Postası (2018)

İçerde (Yaşar, 2016)f

Ben de Özledim (2013)

18-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar