Mert ve İdil Fırat Çifti Kızlarının Resmini paylaştı!

Mert ve İdil Fırat Çifti Kızlarının Resmini paylaştı!
Ünlü oyuncular Mert ve İdil Fırat çifti geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen küçük kızlarının fotoğrafını sosyal medyadan ilk kez paylaştılar.

Ünlü isimler Mert Fırat ve İdil Fırat çifti 13 Kasım 2020 tarihinde dünyaya gelen bebekleri Seyhan Mia’nın fotoğrafını ilk kez paylaştılar. Eylül 2018 tarihinde evlenen ünlü oyuncular Mert ve İdil Fırat gayet mutlu giden evliliklerini geçtiğimiz günlerde bir bebekle taçlandırmışlardı. 13 Kasım günü dünyaya gelen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken resmi de ilk kez sevenleriyle paylaşıldı. Küçük Seyhan Mia’nın fotoğrafı paylaşım sonrası binlerce beğeni ve yorum alırken ünlü çifte de mutluluklar dilendi. İdil ve Mert Fırat çifti kız bebekleri dünyaya geldikten sonra hastane çıkışında ismini Seyhan Mia olarak duyurmuşlardı. Ünlü oyuncu Mert Fırat hem kendi isminin hem de eşi İdil’in isminin bir nehirden geldiğini belirterek kızlarına da aynı şekilde nehirlerden gelen Seyhan ve Mia ismini verdiklerini açıklamıştı. Şimdi ise ünlü çift küçük Seyhan Mia’nın fotoğrafını paylaştı!

Hoş Geldin Seyhan Mia!

Ünlü oyuncular Mert ve İdil Fırat 2018 yılında evlendiler. Çiftin ilk bebekleri olan Seyhan Mia ise geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Mert Fırat hastane çıkışı muhabirlere yaptığı açıklamada “çok acayip, hala tam olarak insan idrak edemiyor. Allah’tan çok güzel, sağlıklı bir bebek. Bir kız çocuğu” ifadelerini kullanmıştı. Dünyaya gelen bebeğin ilk fotoğrafı ise çift tarafından sosyal medya hesapları üzerinden bugün paylaşıldı. Mert Fırat paylaşımında Seyhan Mia bebeğin fotoğrafının yanında “yeni hayatımızdan herkese merhaba. Kızımız Seyhan Mia’ya 13 Kasım’da kavuştuk. Tarifsiz heyecanımız ve mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Çekirdek ailemizden kucak dolusu sevgiler. İdil – Mert – Seyhan Mia Fırat” ifadelerini kullandı.

Bebeklerini Böyle Duyurdular!

Ünlü çift bir bebekleri olacağını geçtiğimiz Nisan ayında sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak duyurmuşlardı. Çift paylaşımında “Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim, fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz. Oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Kalbinden iyilik geçen, iyilikten beslenen heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutluluk dolu günler dileriz” ifadelerini paylaşmışlardı.

19-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar