İbrahim Çelikkol Güneş Tutulması Dizisinin Kadrosunda

İbrahim Çelikkol Güneş Tutulması Dizisinin Kadrosunda
Başarılı ve ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yeni sezonda televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ünlü isim Güneş Tutulması’nda rol alacak.

Televizyon dizisi ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan isimlerinden olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yeniden televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu son olarak internet yayın platformu Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde rol alıyordu. 3. Sezonu çekilen ve seyircinin beğendiği dizide Birce Akalay ile rol alan başarılı oyuncu televizyonda son olarak yine Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almıştı. Sık sık sosyal yardım çalışmalarının içerisinde de yer alan ve özellikle geçtiğimiz Kahraman Maraş merkezli depremlerde yoğun olarak çalışmaların içinde bulunan ve bölgede yer alan başarılı oyuncu şu sıralar hazırlıkları devam eden ve Atv ekranlarında yayınlanacak Güneş Tutulması dizisi ile el sıkıştı. Başarılı oyuncu NG Medya tarafından hazırlıkları süren dizide erkek başrol oyuncusu olarak yer alacak.

Güneş Tutulması

Şu sıralar hazırlıkları süren ve yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizilerden biri olarak öne çıkan Atv ekranlarının yeni dizisi NG Medya imzalı Güneş Tutulması’nın çalışmaları devam ediyor. Bu günlerde cast çalışmalarına yoğunlaşılan dizinin erkek başrol oyuncusu olarak İbrahim Çelikkol ile anlaşan NG Medya dizinin diğer karakterleri için çalışmalarına ve görüşmelerine devam ediyor. Son olarak adı Selahaddin Eyyubi ile anılan ancak çalışma şartlarında anlaşamadığı için diğer teklifleri değerlendirmeye alan İbrahim Çelikkol ile anlaşan Güneş Tutulması dizisinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak yer alırken dizinin senaryosunu ise Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu kaleme alıyor. Çok yakında çalışmalarını tamamlayarak sete çıkması planlanan dizinin yeni sezonda kanalın iddialı yapımlarından olması bekleniyor.

İbrahim Çelikkol Yapımları Neler?

Son olarak Kuş Uçuşu dizisinde rol alan ve bu dizinin 2. Ve 3. Sezon çekimlerini tamamlayan başarılı ve ünlü isimlerden İbrahim Çelikkol bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Pars: Narkoterör

-          M.A.T

-          Keskin Bıçak

-          Karadağlar

-          İffet

-          Merhamet

-          Reaksiyon

-          Seddülbahir 32 Saat

-          Kördüğüm

-          Siyah Beyaz Aşk

-          Muhteşem İkili

-          Doğduğun Ev Kaderindir

-          Bir Zamanlar Çukurova ve

-          Kuş Uçuşu yer almaktadır.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar