Vahide Perçin ve Kızı Aldatmak Dizisinde Buluştu

Vahide Perçin ve Kızı Aldatmak Dizisinde Buluştu
Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Diziye son olarak başrol oyuncusu Vahide Perçin’in kızı dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan başarılı dizilerden Aldatmak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Başrolünde Vahide perçin ve Mustafa Uğur’un yer aldığı aile ve dram türündeki dizi geçtiğimiz sezon yayınlandığı günde en iyi reyting alan yapımlardan biri olarak dikkatleri çekmişti. Tims & B Yapım ortaklığında hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun yer aldığı dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. 2. Sezonuyla yayınlanacak ve yeni bölümü eylül ayının ilk haftasında seyirciyle buluşacak dizinin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Dram türünde ele alınan dizi yeni yayın döneminde de Perşembe günü ekrana gelecek ve yine Atv’nin iddialı ve reyting beklediği yapımlardan olacak. Şu sıralar yeni oyuncularla kadrosunu takviye eden dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Berkay Ateş Kahraman karakteriyle katılmıştı. Son olarak ise dizinin kadrosuna Vahide Perçin’in kızı Alize Gördüm katıldı.

Anne Kız Aynı Sette

Atv ekranlarının geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek dizisi Aldatmak hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak kadrosuna başarılı ve genç oyuncu Berkay Ateş’i dahil eden dizinin kadrosuna son olarak sürpriz bir isim daha katıldı. Dizinin başrol oyuncusu olan Vahide Gördüm ile ünlü oyuncu Altan Gördüm’ün kızları olan ve anne ve babasının izinden giderek oyunculuğu meslek olarak seçen Alize Gördüm heyecanla izlenen dizinin kadrosuna katıldı. Anne kızın yakında aynı sette buluşacağı dizide Vahide Perçin’in kızı Alize Gördüm’ün hikayeye Azra karakteri olarak dahil oldu ve dizide Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı Tarık’ın yeğeni olarak seyirci karşısına çıkacak. 29 yaşındaki genç oyuncu ve annesi usta isim Vahide Perçin’in aynı seti paylaşacağı Aldatmak dizisi yakında yeni bölümler için sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Aldatmak Oyuncuları Kimler?

Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Yıldız Tunç’uın senaryosunu kaleme aldığı Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında

-          Vahide Perçin

-          Ercan Kesal

-          Mustafa Uğurlu

-          Yusuf Çim

-          Cem Bender

-          Caner Şahin

-          Feyza Sevil Güngör

-          Defne Samyeli

-          Berkay Ateş ve

-          Alize Gördüm yer alıyor.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar