İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye destek!

İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye destek!
Hadise Mehmet Dinçerler evliliği resmen bitse de iddia ve söylentiler devam ediyor Kaldıkları eve kira ödemeyen Dinçerler yüzünden zor durumda kalan Hadise bakın kim yardım etti?

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan boşanan ve zor durumda kaldığı ileri sürülen şarkıcı Hadise'ye destek geldi. 5 aylık evliliğini geçtiğimiz hafta sonlandıran şarkıcı Hadise ile iş adamı Mehmet Dinçerler cephesinde sular durulmuyor. Her gün yeni bir gelişmenin yaşandığı cephede taraflar boşansa da iddialar ve söylentiler devam ediyor. Hayranları ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye gelen desteği ve yeni gelişmeleri merak ediyor. Şimdi detaylar

İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye destek!

Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler 2 Nisan’da şaşaalı bir düğünle evlendi. Düğünde takılan takılarla başlayan iddia ve tartışmalar 5 ay boyunca sürdü. Her gün yeni bir iddia ortaya atıldı. Hadise’nin kaprisleri ve Dinçerler’in aile yapısı nedeniyle 5 ay boyunca devam eden tartışmalar yerini kavgalar aldı. Sonunda çift boşanmaya karar verdi. Bu sefer de düğünde takılan takılar gündemi uzun süre meşgul etti. İş adamı Mehemt Dinçerler’in iflasın eşiğine geldiği ve Hadise’den takıları istediği ileri sürüldü. Bir türlü yürümeyen evlilik, 30 Eylül Cuma günü Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen dava ile resmen sona erdi. Böylece şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler’in rüya gibi başlayan evlilikleri 5 ay bitmeden tek celsede bitmiş oldu.

İbrahim Çelikkol, Hadise’den kira almayacak

Sürekli gündem olan takıları eşi Mehmet Dinçerler'e geri vermeyen Hadise'nin, 5 aylkık evlilikleri boyuca eşine yüklü miktarda borç para verdiği ortaya çıktı. Tek celsede biten evliliğin ardından şoke eden bir iddia magazin basınını süsledi. Buna göre Mehmet Dinçerler, Hadise ile yaşadıkları evden ayrılırken değerli gördüğü eşyaları kaçırdı. Magazin haberleriyle ünlenen teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programında ele alınan iddiaya göre, Dinçerler, evdeki değerli eşyaları kaçırdı. Evdeki gümüş tepsiyi ve robot süpürge gibi para edecek ne varsa kaçıran Mehmet Dinçerler bununla yetinmedi ve İbrahim Çelikkol'dan kiralanan evin kirasını ve depozitosunu da ödemedi. Gözlerin çevrildği ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol iddiayı doğruladı ve 6 aydır kira alamadığını belirtti. Ancak İbrahim Çelikkol her zaman destek verdiği Hadise’nin bu zor gününde yine yardımına koştu. Zor durumda kalan Hadise'ye İbrahim Çelikkol, istediği kadar evde oturabileceğini ve kira almayacağını söyledi.

04-10-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar