Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm İzle
Oktay Kaynarca’nın ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın merakla beklenen 3. Bölümü 20.00 de. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm Canlı İzle

Güzel Adamlar Medya imzalı Atv ekranlarının yeni aksiyon ve dram dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona bomba gibi başladı. Oktay Kaynarca’nın proje tasarımını üstlendiği ve yapımcılığında bulunduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20 Eylül 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil rol alıyor. Heyecan dolu 2. Bölümünden sonra bu hafta 3. Bölümü ile ekranlara gelecek dizide Leyla’nın vurulması ile Cezayir’in intikam almak için umutsuzca son mermisine kadar çatışmaya devam ettiğini izleyeceğiz. Cezayir artık sonlarının geldiğini düşünmektedir. Acaba gerçekten de sonları gelmiş midir? Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölümü ile 4 Ekim Salı saat 20.00 de ATV’de izleyici ile buluşacak. Dizinin aynı zamanda proje tasarımında, öyküsünde ve yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken, senaryosunu ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş, Oktay Kaynarca ve Onur Tan senarist grubu kaleme alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 3. bölümüyle 4 Ekim Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünü internet üzerinden kolay izleyebilmek için araştırma yapan diziseverler Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 3. Bölüm Canlı TV sitesinden izlemek için aşağıdaki bağlantıya TIKLAYIN

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm CANLI İZLE

3. Bölümü ile ekranlara gelecek Oktay Kaynarca’nın Cezayir rolü ile başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’da bu hafta Cezayir, Leyla’nın vurulması ile intikamını almak ister. Cezayir umutsuzca son kurşununa kadar çatışır ancak Leyla ile sonlarının geldiğini düşünür.

Annesinin başına gelen bu felaket için Suna, babasını suçlamaktadır.

Derhal ameliyata alınan Leyla’yı tüm aile endişeli bir şekilde ameliyattan en iyi sonuçla çıkmasını beklemektedir.

Cezayir Leyla’yı vuran tetikçiyi kısa sürede yakalamayı başarır ve onu konuşturarak arkasındaki kişinin Ayı Boğan Yakup olduğunu öğrenir.

Sıra ise şimdi Yakup'u yakalamaya gelmiştir.

Ben Bu Cihana Sığmazan 2. Son Bölüm Özeti

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 27 Eylül günü yayınlanan bölümünde, 15 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan’a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul’a geri dönmek zorunda kalıyor.


Tabiyki herkes tarafından öldü bilinen bu adamın, 15 yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasının sonuçları olacaktır. Cezayir’in ailesi kanlı canlı karşısında olduğunu görünce büyük bir şok yaşar. Sadece var olan ailesini değil, 15 yıl önce İstanbul’u terk edip giden ‘Şehrin Sahibi’nin geri dönüşü, yeni sahipleri de rahatsız edecektir.

Yeniden yaşadığı ortaya çıkan Cezayir, bir yandan on beş yıllık yokluğunun sebeplerini ailesine açıklamaya çalışacak, hem yeniden kabulünü sağlamaya çalışacak, hem gelişiyle rahatsızlık verdiği mafya gruplarıyla mücadele etmek, hem de CIA’in tuzaklarından kendisini ve ailesini korumak zorunda kalacaktır.

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm saat 20.00 de Atv ekranlarında…

04-10-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar