İbrahim Çelikkol'dan Sürpriz Reklam Anlaşması

İbrahim Çelikkol'dan Sürpriz Reklam Anlaşması
Dizi ve sinema filmlerinin başarılı ve aranılan oyuncusu İbrahim Çelikkol bir bankanın reklam teklifine evet dedi ve kamera karşısına geçti.

Son zamanlarda dizi ve sinema oyuncuları asıl mesleklerine ek olarak pek çok markanın reklam yüzü olmaya başladı. Reklamlarda sık sık seyirci karşısına çıkan ünlü isimler tanıttıkları ürünlerle de gelirlerini artırıyorlar. Pek çok dizi ve film de rol alan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’da reklam anlaşması yapan ünlüler kervanına katıldı ve ünlü oyuncu bir bankanın bir ürününün reklam yüzü oldu. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve sektörde aranılan isimlerden biri olan İbrahim Çelikkol Son olarak Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son sezonunda rol almıştı. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol kendisine teklif edilen Garanti Bankası’nın reklam filmine evet diyerek teklifi kabul etti.

Reklam Teklifine Evet Dedi

Dizilerin ve sinema filmlerinin ağır abilerinden ünlü isim İbrahim Çelikkol uzun zamandır reklam şirketlerini peşinden koşturuyordu. Ünlü oyuncu en sonunda Garanti Bankası’ndan gelen teklife evet dedi ve Garanti Bankası’nın Shop & Fly adlı kartının reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncu bankanın kartının reklam çekimi için kamera karşısına geçerken reklam filminin yönetmen koltuğunda Serdar Erener’in yer aldığı öğrenildi. Garanti Bankası’nın Shop & Fly adlı kartının reklam yüzü olan İbrahim Çelikkol’dan önce aynı kartın reklamlarında ise ünlü müzik grubu MFÖ rol almıştı. Reklam çekiminin çok kısa sürede tamamlanacağı ve montajının ardından reklamın yakında yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

Aile Dizisi ile Görüşüyor

Öbür taraftan son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ünlü oyuncu yeni yayın döneminde henüz bir dizi ile anlaşmaya varmadı. Yapım şirketlerinden pek çok teklif alan ve bu teklifleri ve senaryoları titizlikle inceleyen İbrahim Çelikkol’un hangi yapımla ekrana geleceğini sevenleri merakla beklemeye başladı. Ancak ünlü ismin Ay Yapım imzalı Aile dizisi ile görüştüğü de biliniyor. Henüz cast çalışmaları devam eden dram türündeki Aile adlı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturacağı öğrenildi. Ay yapım tarafından hazırlanan dizinin cast çalışmalarının tamamlanmasıyla sete çıkması bekleniyor. Ayrıca İbrahim Çelikkol’un yakında ikinci sezon çekimleri başlayacak Kuş Uçuşu dizisinde de rol alacağı öğrenildi.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar