Ebru Cündübeyoğlu 19 Yıllık Eşinden Boşandı

Ebru Cündübeyoğlu 19 Yıllık Eşinden Boşandı
Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel adlı dizide Pervin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu 19 yıllık evliliğini bitirdi.

Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde Pervin karakteri olarak seyirci karşısına çıkan ünlü ve güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile eşi Güçlü Mete anlaşmalı olarak 19 yıllık evliliklerini sonlandırdılar. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlere göre çift geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükçekmece Aile Mahkemesinde anlaşmalı olarak boşandılar. Duru adında bir kız çocukları olan çift 2003 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Evliliklerini gözlerden uzak bir şekilde yaşayan çiftin boşanması magazin basınında gündem oldu. Gazetecilerin sorularına cevap veren ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu “şu an hastanedeyim, kontrolüm var. Evet, doğru bitti” ifadeleriyle boşandığını doğrulamış oldu.

19 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti

Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete 2003 yılında nikah masasına oturarak evlenmişlerdi. O günden bugüne kadar evliliklerini ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin Duru adında bir de çocukları vardı. Ancak çift 19 yıllık evliliği tek celsede sonlandırdılar. Mahkemeye başvuran çift anlaşmalı olarak boşandı. Magazin basınında yer alan haberlere göre ünlü çift birbirlerinden herhangi bir şey talep etmedi. Boşanmanın ardından bir açıklama yapmayan çiftten Güçlü Mete sosyal medya hesabı üzerinden kızı Duru’nun doğum gününü kutladı. Güçlü Mete paylaşımında “canım kızım benim, canımdan da öte her şeyim, iyi ki doğdun. Meleğim, gururum, seni çok ama çok seviyorum. Yaşınla küçüğüm, aklınla dostum, iyi ki varsın” ifadelerini kullandı.

Senden Daha Güzel Dizisinde Rol Alıyor

Öbür taraftan ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu halen Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Cemile Beysel ile Burak Çelik’in başrolünü oynadığı Senden Daha Güzel dizisinde Pervin karakterine hayat veriyor. 10 Eylül 1974 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu bugüne kadar birbirinden başarılı yapımlarda yer aldı. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Deli Yürek, Koçum Benim, Gizli patron, Şöhret Okulu, Yalancı Romantik, Kalbim Seni Seçti, Çınaraltı, Omuz Omuza, Kuzey Rüzgarı, Yalan Rüzgarı, Avrupa Avrupa, Galip derviş, Kocan Kadar Konuş, Gülizar, Evli ve Öfkeli ve Doğduğun Ev Kaderindir bulunmaktadır. Ünlü isim ayrıca pek çok televizyon programında sunuculuk görevi de üstlenmiştir.

07-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar