İbrahim Selim ile Bu Gece Yeni Bölümüyle Yakında Fox TV'de

İbrahim Selim ile Bu Gece Yeni Bölümüyle Yakında Fox TV'de
YouTube kanalında yayınlanan ve seyircinin büyük ilgisini çeken ve her programı gündem olan İbrahim Selim ile Bu Gece programı Fox Tv’ye transfer oldu.

Televizyon kanalları yeni dizileri için yoğun bir çalışma yaparken zaman zaman sayıları sınırlı da olsa yeni programlarla ilgili haberlerde geliyor. Bu programlarla her ne kadar diziler kadar ses getirmese de Fox Tv ekranlarında yakında yayın hayatına başlayacak olan yeni program bunun aksini ispatlayacak gibi görünüyor. YouTube kanalında yayınlanan ve aldığı konuklarla ve programın içeriği ile adından sıkça söz ettiren başarılı program İbrahim selim ile Bu Gece yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlıyor. Pek çok yeni diziyi ekrana getirmeye hazırlanan kanal aynı zamanda YouTube programları içinde en çok seyredilen ve abonesi olan İbrahim selim ile Bu Gece’yi de yayın akışına katarak bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fox Tv’de Show Programı

Yeni dizilerle yine seyirciyi kendi ekranına çekmek için hazırlanan ve bu sezon geçen sezon ki hayal kırıklığını yaşamak istemeyen Fox Tv yeni yapımları bünyesine katmaya devam ediyor. Kanal uzun süredir YouTube kanalında yayın yapan ve her programıyla ve her konuğuyla gündem olmayı başaran İbrahim Selim ile Bu Gece’yi de bünyesine kattı. Sunuculuğunu İbrahim Selim’in üstlendiği ve 2019 yılından bu yana YouTube kanalından seyirciyle buluşan ve birbirinden ünlü isimleri konuk olarak alan İbrahim Selim ile Bu Gece yeni bölümlerini Fox Tv’de yayınlayacak. Program 114. Bölümüyle YouTube kanalının seyircisine veda ederken gelecek haftadan itibaren Fox Tv’de seyirciyle buluşacağını açıkladı. Bu açıklama programı YouTube kanalından takip eden seyircileri oldukça sevindirirken bir kısım seyirci ise bu tercihi doğru bulmadığını belirten yorumlarda bulundular. Ayrıca Fox Tv İbrahim Selim ile Bu Gece programının tam yayın günü ise belli olmadı.

İbrahim Selim Kimdir?

İbrahim Selim ile Bu Gece programının sunucusu İbrahim selim 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacattepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İbrahim Selim okuldan sonra tiyatro oyunlarında rol almıştır. Daha sonra reklam ve dizi oyunculuğu yapan ünlü isim bir süre sonra YouTube kanalından program yapmaya başlamıştır. Başarılı isim bugüne kadar Poyraz karayel, Güllerin Savaşı, Şahsiyet, Şubat, Kusursuzlar, Sis ve Gece, Rüya adlı yapımlarda rol almıştır.

29-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar