İbrahim Selim İle Bu Gece’nin Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 16 Temmuz Cumartesi

İbrahim Selim İle Bu Gece’nin Bu Haftaki Konukları Belli Oldu! | 16 Temmuz Cumartesi
İbrahim Selim İle Bu Gece’nin bu haftaki konukları belli oldu. Eğlenceli talk show İbrahim Selim İle Bu Gece her Cumartesi saat 23:45’te Fox TV’de. İşte bu haftaki konukları…

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan İbrahim Selim, aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro ve Biyoloji bölümü mezunu olan 42 yaşındaki oyuncu, Alice Harikalar Diyarı masalının bir uyarlaması olan Alice Müzikali’nde ‘Kral’ rolünü canlandırmıştı. 2005 yılında dizi ve film oyunculuğu yapmaya başlayan Selim, ‘Sınav’, ‘Kusursuzlar’, ‘Yok Artık’, ‘Çat Kapı Aşk’, ‘Ölümlü Dünya’ sinema filmlerinde, ‘Ne Seninle Ne De Sensiz’, ‘Ters Yüz’,’ Zoraki Koca’, ‘Aynadaki Düşman’, Leyle İle Mecnun’, ‘Ulan İstanbul’, ‘Poyraz Karayel’, ‘Güllerin Savaşı’ TV dizilerinde, ayrıca ‘Şahsiyet’, ‘Uysallar’, ‘Erşan Kuneri’, ‘Dünyayla Benim Aramda’ dijital dizilerinde rol almıştır. Bunların dışında sunuculuk ve şovmenlik yapmakta. ‘Bunu Bende Yaparım’ adlı 2016 yılında yaptığı tek kişilik oyun performansı ile Afife Tiyatro ödüllerinde ‘Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan sanatçı, oyunculuğun yanı sıra sosyal medya platformu olan youtube kanalında program yapmış, podcast yayınları ve talk-show gösterileri ile tanınmıştır. Popüler olmasını sağlayan ise ‘Stolk’ adlı youtube programı olmuştur. Daha sonra youtube kanalında 2018-2022 yılları arasında ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ progrmını daha sonra televizyon ekranlarına taşımış, Fox TV ile anlaşarak İbrahim Selim İle Bu Gece programını Fox TV ekranlarında her hafta Cumartesi geceleri yayınlamaya başlamıştır. İbrahim Selim İle Bu Gece’nin bu haftaki konukları kimler? İşte merak edilenler…


‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ 6. Bölüm 1. Fragmanı

‘İbrahim Selim İle Bu Gece’nin 16 Temmuz Cumartesi Konukları

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ ilk kez 11 Haziran Cumartesi gecesi Fox TV de yayına başlamıştı ilk konuğu Serenay Sarıkaya olmuştu. Bu hafta 16 Temmuz Cumartesi Konuğu ise Cemal Can Canseven oluyor.

ID İletişim’in yapımını üstlendiği, yapımcılığını Ayşe Barım ve İbrahim Selim’in yaptığı sıra dışı program ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’, her hafta sürpriz konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

16 Temmuz Cumartesi günkü ‘İbrahim  Selim  ile Bu Gece’ programının konuğu sevilen DJ ve oyuncu Cemal Can Canseven olacak. Şarkılarıyla da Derya Uluğ ayrıca izleyiciye keyifli anlar yaşatacak.

Başarılı sunucu ve oyuncu İbrahim Selim’in renkli sunumu, ünlü konukları ve dinamik seyircisiyle ekrana gelecek programda her hafta sürpriz bir konuk ağırlanacak.

Dopdolu bir içerikle izleyenler, müzikten stand-up’a, eğlenceli oyunlardan güncel konular üzerine edilen sohbetlere kadar herşeyiyle ekrana gelecek olan programla eğlenceye doyacaklar.

Dinamik seyircisi ve ünlü konuklarıyla ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ her Cumartesi saat 23.45’te FOX’ta.

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ 6. Bölüm 2. Fragman

‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ Programına Katılmak ve Canlı İzlemek İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Zorlu psm de  %100 Studio sahnesinde! Renkli sunumu, birbirinden değerli konukları ve dinamik seyircisiyle İbrahim Selim dosta kahkaha, düşmana elem vermeye geliyor. ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ her Pazartesi %100 Studio sahnesinde seyircileriyle buluşacak!

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına doyacağınız her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda, tamamen organik ve glütensiz bir program yapıyoruz, gönül rahatlığıyla tüketilebilir! Programa katılmak isteyenler

Genel Satış - 330,00 TL

Öğrenci - 143,00 TL

Balkon - 220,00 TL

Passo sitesinden biletlerini alabilirler

18 Temmuz 2022 – Zorlu PSM – İstanbul (21:00)

25 Temmuz 2022 – Zorlu PSM - İstanbul

01 Ağustos 2022 – Zorlu PSM - İstanbul

08 Ağustos 2022 – Zorlu PSM - İstanbul

15 Ağustos 2022 – Zorlu PSM - İstanbul


15-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar