İbrahim Tatlıses 12 Yıl Sonra Konser Verdi

İbrahim Tatlıses 12 Yıl Sonra Konser Verdi
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses televizyon programının ardından şimdi de 12 yıl aranın ardından ilk konserini verdi. İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de sahne aldı.

Magazin ve müzik dünyası bugün çok özel bir haberi hedef kitlesine duyurdu. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan habere göre ünlü türkücü İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses 12 yıl gibi uzun bir aranın ardından ilk kez konser vererek sevenlerinin karşısına çıktı. Bundan tam 12 yıl önce son konseriyle halk karşısında olan ünlü türkücü bu kadar uzun zamanın ardından yeniden sevenlerinin karşısına geçtiği için hem heyecanlı hem de mutluydu. Kuruçeşme Açıkhava konser alanında sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses yaşadığı acı ve üzücü olayın ardından hem ekranlardan hem de sevenlerinden uzak kalmıştı. İyileştikten sonra önce televizyon programlarına geri dönen İbrahim Tatlıses şimdi de 12 yıl aranın ardından konser verdi. Ünlü türkücüyü konser sırasında sevenleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

10’ar Dakika Ağlama Arası İsteyeceğim

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 12 yıl aranın ardından yeniden konser verdi. Kuruçeşme Açıkhava tiyatrosunda konser veren ünlü türkücü konsere çıkmadan önce açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses açıklamasında “heyecan var mı yok mu tam onu da bilmiyorum ancak sahneye çıkınca olacak. Bu akşam beni ağlatacaklar biliyorum. Ara ara 10’ar dakika ağlama arası isteyeceğim. Ağlamamak elde değil. Elde olsa muslukları tutacağım ama elde değil. Çok zor bir şey. Ne kadar söylemeyi özlediğim şarkı varsa hepsini koydum” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan annesi Ayşegül Yıldız ile konsere gelen Elif Ada konserde babasını yalnız bırakmadı. Elif Ada babasının en çok sevdiği şarkısının “dom dom” olduğunu söyledi.

Ünlüler İbrahim Tatlıses’i Yalnız Bırakmadı

Şarkıcı İbrahim Tatlıses’in 12 yıl aranın adından verdiği konserde ünlü ismin sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Konserde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Gülben Ergen gibi ünlü isimler yer aldı. ünlü isim Gülben Ergen yaptığı açıklamada “sabah akşam telefonlaştık. O çok mutlu, ben de çok heyecanlıyım. Gündüz yağmur yağdı ama dışarıdaki kalabalığı ve kuyruğu gördünüz. Hepimizden daha çok sahnede olmayı aslında o özledi. Televizyon programına benzemiyor. Heyecanlı ve bütün sevdikleri yanında. İbrahim Tatlıses’in sesini dinlemeyi özledik. Programla bir nebze doyduk ama bu başka oluyor” ifadelerini kullandı. 12 yıl aranın ardından ünlü isim İbrahim Tatlıses en çok sevilen parçalarını sevenleri için söyledi ve sahnede adeta eski günlerini aratmadı.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar