Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın Hastaneye Kaldırıldı
Özellikle genç kitlenin çok sevdiği şarkıcılardan olan ünlü isim Aynur Aydın yüksek ateş ve mide bulantısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Magazin dünyası bugün ünlü ve genç şarkıcı Aynur Aydın’ın hastaneye kaldırıldığı haberlerini okuyucularına duyurdu. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haber ünlü şarkıcının sevenlerini bir anda korkuttu. Ünlü şarkıcıyla ilgili haberleri ve hastaneye neden yattığını bilmek isteyen şarkıcının sevenleri haberleri internette aramaya başladı. Yaklaşık 3 gündür yüksek ateş ve mide bulantısı şikayeti bulunduğu öğrenilen Aynur Aydın’ın bu duruma daha fazla dayanamayarak Kadıköy’de bulunan özel bir hastaneye gittiği ve burada bazı tetkik ve kontrollere girdiği öğrenildi. Ünlü şarkıcının yapılan kontrol ve tetkiklerinin ardından hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Ünlü ve genç şarkıcı Aynur Aydın’ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Yüksek Ateş Ve Mide Bulantısı Şikayeti Vardı

Özellikle genç kitlenin çok sevdiği şarkıcılardan olan Aynur Aydın yaklaşık 3 gündür yüksek ateş ve mide bulantısı şikayetiyle evinde istirahatte bulunduğu sırada daha fazla bu duruma dayanamayarak hastaneye gitmeye karar verdi. Ünlü şarkıcının Kadıköy’de bulunan özel bir hastaneye başvurarak şikayetlerini dile getirdiği ve yapılan kontrollerin ardından tedavi maksatlı hastaneye yattığı öğrenildi. Aynur Aydın’ın yakınları tarafından yapılan açıklamada ünlü şarkıcının tedavisinin yapıldığı ancak kontrol amaçlı olarak hastanede tutulduğu yakın zamanda da taburcu edileceği öğrenildi. Ünlü şarkıcı Aynur Aydın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aynur Aydın’ın sevenleri ise ünlü şarkıcıya geçmiş olsun mesajlarını ilettiler. Bizde ünlü ve genç şarkıcıya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Aynur Aydın Kimdir?

Genç neslin sevdiği isimlerden olan şarkıcı ve söz yazarı Aynur Aydın 15 Aralık 1985 yılında Almanya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik hayatına başladı. Aynur aydın henüz 10 yaşlarındayken şarkı söylemeye başladı. Aynur Aydın ilk sahne tecrübelerini gençlik tiyatrolarında yaptı. Aynur Aydın ilk albümünü 2000’li yıllarda katıldığı grupla hazırladı. Ünlü isim Aynur Aydın ilk solo albümünü 2011 yılında çıktı. Daha sonra ikinci albümünü 2016 yılında yapan ünlü isim pek çok şarkıya imza attı. İşporta şarkısı 2012 yılının Haziran ayında en çok dinlenen şarkılar arasında yer aldı.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar