Özge Özpirinçci Burak Yamantürk ile Dünya Evine Girdi

Özge Özpirinçci Burak Yamantürk ile Dünya Evine Girdi
Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk sade bir tören ile dünya evine girdi. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin hayranları fotoğrafları görünce sevinçten havaya uçtular

Sade bir tören ile dünya evine giren Özge Özpirinçci mutluluğunu hayranları ile paylaştı. Anne olmaya hazırlanan oyuncu şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti.

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan bebeğinin babası Burak Yamantürk ile uzun süredir düzenli ilişkilerini evlilik ile taçlandırdılar. Sosyal medya üzerinden çok fazla paylaşım yapmadan magazinden ve ekranlardan uzak yaşadıkları ilişkide hayranları için aralıklıda olsa paylaşımlar yapıyorlardı.

Ünlü çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk geçtiğimiz cumartesi akşamı evlendiler. Marmaris Bozburun’da sade bir nikâh töreni ile dünya evine girdi.  Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün mutlu gününde törene ünlü çiftin yakın arkadaşları ve aileleri eşlik etti. Özge Özpirinçci’nin yakın arkadaşı Tanem Sivar nikâh töreninden ilk fotoğrafları paylaştı. Ünlü sunucu Tanem Sivar sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa “Seni, canım Burak ile kurduğunuz bu güzel aileyi ve hepimizi çok ama çok seviyorum” diyerek iyi dileklerde bulundu. Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün nikâhına dair görüntüler ilk paylaşımı Tanem Sivar yaptıktan sonra nikâh görüntüleri paylaşımları ardı ardına sosyal medyaya düşmeye başladı.

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci eski bir röportajında söyledikleri dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü oyuncu düğününde oturamayacağından dert yanarak ‘’ Hamileliğim bitmeden düğün yapmayacağım, herkes eğlenirken ben oturamam’’ ifadelerine yer vermişti. Çiçeği burnunda çift bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Cinsiyeti belli olan bebeklerinin ardından isim telaşı yaşamaya başlayan Özge, kızına önce Üzüm ismini koymayı düşündüğünü açıklamıştı. Özge Özpirinçci, kızına düşündüğü isim için yakınlarından beklediği tepki gelmeyince Üzüm koymaktan vazgeçti. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hamilelik sürecinde daha durağan bir hayat için çalışmalar başlayıp setlere ara vermişti. Günlük yürüyüşler ve beslenmesine dikkatinden başlayarak daha stressiz bir hayat seçimi yapmıştı.

Genç ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor. Hamileliğinin 6. Ayını tamamlamak üzere olan anne adayı Özge Özpirinçci geçtiğimiz günlerde sosyal medyada su altındaki verdiği pozu herkes tarafından çok beğenilmişti. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin karnı belli olan ilk fotoğrafı yoğun ilgi gördü. Hayranları ve meslektaşları güzel oyuncu için iltifatlar yağdırdılar.

 

24-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar