İbrahim Tatlıses isyan etti: Hakkımı helal etmiyorum

İbrahim Tatlıses isyan etti: Hakkımı helal etmiyorum
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses "Çekirdek ailemi dağıttılar" diyerek isyan etti. Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. İbrahim Tatlıses'in son paylaşımı dikkat çekti. Sesiyle beğeni toplayan ve uğradığı saldırı sonrası sağlığını kaybeden İbrahim Tatlıses'in başı ailesi ile dertte. Kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'dan da ayrıldığı iddia edilen İbrahim Tatlıses, isyan etti. 70 yaşındaki ünlü sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırdı. Tatlıses paylaştığı mesajında, " İzmir'de çekirdek bir ailem var dedim ailemin içine ettiler" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses: Ailemin içine ettiler

Özel hayatıyla da dikkat çeken İbrahim Tatlıse son günlerde kendisinden 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya ile ilişkisiyle anılıyor. Kızı Dilan Çıtak'ın nişanını yapan İbrahim Tatlıses, 7 çocuk ve 9 torun sahibi. Tatlıses farklı evliliklerden sahip olduğu çocukları ile yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme geliyordu. Henüz nedeni bilinmeyen Gülçin Karakaya ayrılığının konuşulduğu günlerde Tatlıses oğlu, Ahmet Tatlıses'le de karakolluk olmuştu. Yaşananların ardından yapılan sosyal medya paylaşımı ise dikkat çekti. İbrahim Tatlıses, "İzmir'de çekirdek bir ailem var dedim ailemin içine ettiler o çekirdek aileyi büyütecektim bu saaten sonra kime hesap verecem? ALLAH’tan başka kimseye. Yapacağımı yapmışım herkesin yaşamı hayatı garantide kim sebep olduysa ALLAH’ta onları bildiği gibi yapsın hakımı helal etmiyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı.

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya'dan neden ayrıldı?

İbarhim Tatlıses'in paylaşımına çok sayıda yorum yapılırken sanatçının kime isyan ettiği ise merak edildi. Çocukları için elinden geleni yaptığını ve herkesin hayatını garantiye aldığını belirten İbrahim Tatlıses hakkını helal etmediğini söyledi. İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun süre sahnelerden uzak kalmış ve son yıllarda yeniden İbo Show'la ekrana dönmüştü. Evlilikleri, ilişkileri ve çocuklarıyla sık sık gündem olan İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile yaptığı 2011 yılındaki evliliğinden bir kız çocuğu oldu. Bu evlilik 2013 yılında son bulmuştu. Daha sonra yardımcısı Gülçin Karakaya ile aşk yaşamaya başlayan Tatlıses'in yarılık nedeni ise henüz bilinmiyor.

08-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar