Ünlü Oyuncuyu Görenler Gözlerine İnanamadı!

Ünlü Oyuncuyu Görenler Gözlerine İnanamadı!
Sefirin Kızı’nda Mavi karakteriyle seyirci karşısına çıkan Tuba Büyüküstün üç saat süren bir makyajla ve kostümle bambaşka bir kimliğe büründü.

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan Sefirin Kızı her hafta yeni bölümleriyle seyircinin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda dizide yaşanılan büyük değişim ve kırılmalar sonrası Sefirin Kızı hikaye ve oyuncu kadrosu olarak baştan aşağı değişirken oyuncu kadrosundaki büyük değişim en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Dizide kadın başrol olan Neslihan Atagül’ün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek diziden ayrılmasının ardından yeni bir hikaye ile diziye güzel ve başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün Mavi karakteriyle dahil oldu. Günlerce konuşulan bu olay sonrası Sefirin Kızı yoluna Tuba Büyüküstün ile devam ederken yine başka oyuncularla da yollar ayrıldı ve yeni oyuncular diziye dahil oldu. Halen bir toparlanma aşamasında olan Sefirin Kızı yeni hikayesi ile her pazartesi seyirci karşısına çıkarken önümüzdeki bölümde seyirciye büyük bir sürprize hazırlanıyor. Bu sürprizin başrolünde ise güzel oyuncu Tuba Büyüküstün yer alıyor.

Görenler Tanıyamadı!

Sefirin Kızı’nın diziye birkaç hafta önce dahil olan güzel oyuncusu Mavi karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün’ü görenler gözlerine inanamadı. Sette görüntülenen güzel oyuncunun bambaşka bir kimlik ve kostümle ortaya çıkması dizide neler oluyor sorusunu akıllara getirirken Tuba Büyüküstün’deki değişiklik ise adeta şok yarattı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün dizi setinde üç saat süren bir makyaj ve özel kostümler sonrası bambaşka bir kimliğe büründü. Güzel oyuncu yapılan makyaj giydiği kostümle Batman Filmindeki Joker karakterinin kız arkadaşı olan Harley Quinn’e benzetildi. Üç saat süren makyajla bambaşka bir hale bürünen güzel oyuncuyu görenler gözlerine inanamazken ortaya çıkan karakterin Tuba Büyüküstün’e benzememesi ise makyajın ne denli başarılı olduğunu da gözler önüne serdi.

Önümüzdeki Bölümde Seyirci Karşısına Çıkacak

Tuba Büyüküstün üç saat süreyle yapılan makyaj ve özel kostümle Batman Filmindeki Joker’in kız arkadaşı Harley Quinn’e benzetilirken bu tiplemenin Sefirin Kızı’nda özel bir sahne için hazırlandığı öğrenildi. Çekilen sahnenin önümüzdeki bölümde ekrana geleceği belirtilirken Tuba Büyüküstün’ün bu hali ise sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Bakalım önümüzdeki bölümde Tuba Büyüküstün nasıl ekrana gelecek ve neler olacak?

28-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar