İbrahim Tatlıses muhteşem bir şovla geri döndü!

İbrahim Tatlıses muhteşem bir şovla geri döndü!
Uzun süredir albüm yapacağı söylenen ve ne zaman geri döneceği merak edilen İbrahim Tatlıses, Kanal D ekranlarında Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü hayranlarıyla hasret giderdi.

Silahlı saldırıya uğradıktan sonra sahnelere veda eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sevenlerine bayram sevinci yaşattı. Uzun süredir albüm yapacağı söylenen ve sahnelere ne zaman geri döneceği merak edilen İbrahim Tatlıses, Kanal D ekranlarında Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü hayranlarıyla hasret giderdi. İbrahim Tatlıses’le Harbiye Konseri, adeta gövde gösterisine dönerken hem televizyondan hem de internette canlı yayınlanan Konser, sosyal medyada da büyük ses getirdi.

İbrahim Tatlıses muhteşem bir şovla geri döndü!

Söylediği arabesk şarkılarla Ortadoğu ve Balkanlarda hatırı sayılır taraftarı olan Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluştu. Yaptığı televizyon şovlarla uzun süre gündemde kalan aynı zamanda müzik piyasasına güçlü isimler kazandıran İmparator lakaplı sanatçı,  bayramın 3’üncü akşamı artık geleneksel hale gelen Harbiye Konseri verdi. Ünlü türkücünün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde dev orkestra eşliğinde 5 bin seyirciye söylediği şarkılara ekranları başındaki milyonlar eşlik etti. Hayranları Tatlıses’le Kanal D ekranında hasret giderirken zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Sosyal Medyada da Zirveye Oturdu

İbrahim Tatlıses Harbiye Konseri, sosyal medyada da gündemdeydi. Sadece Tatlıses hayranları değil, müzik ve şov dünyasının önde gelen isimleri de yaptıkları paylaşımlarla özlemlerini dile getirirken çeşitli haglerle yapılan paylaşımlar ilk üçe girdi. Twitter’da #KanalD ve İbrahimTatlısesHarbiyeKonseri kelimeleri tüm gece Türkiye gündeminde ilk sırada yer alırken Dünya gündemine de giren paylaşımlar, listede uzun süre yerini korumayı başardı. Tatlıses Harbiye Konseri sosyal medyada dün gece yaklaşık 40 milyonluk bir erişime ulaşan İbrahim Tatlıses’e canlitv olarak hoş geldin diyoruz.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

1952 Şanlıurfa doğumlu sanatçını annesi Kürt, babası Araptır. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışırken yanık sesle söylediği türkülerle keşfedildi. Hiçbir eğitim almayan Tatlıses çocuk yaşlarda çalışmaya başladı. 1974'te Ankara'daki Kınalı Pavyon'da söylediği "Ayağında Kundura" ile ünlenerek önce Ankara Radyosu'na, sonra da televizyonlara çıktı. "Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı. 1987'de Tatlıses Müzik'i kuran ve sektöre birçok yetenek kazandıran İbrahim Tatlıses’e İmparator lakabı takıldı. Ünü, Yunanistan ve Orta Doğu'ya yayılan sanatçı aynı zamanda yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci, programcı ve şarkıcı kimliğiyle de tanındı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin yanında, gıda, inşaat ve seyahat sektörlerine girerek çeşitli yatırımlar yapmıştır. Bunlardan "Tatlıses Çiğköfte" halen faaliyet göstermektedir. 2011 yılında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralana sanatçı şarkı yaşamını sonlandırdı.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar