Arıza dizisinin başrolleri belli oldu!

Arıza dizisinin başrolleri belli oldu!
O3 Medya imzasıyla Show TV'den ekrana gelecek Arıza dizisinin başrolleri belli oldu. Merakla beklenen dizinin başrolünde hangi isimler var?

Show TV'den ekrana gelecek olan Arıza dizisinin başrolleri en sonunda belli oldu. Şimdiden merakla beklenen Arıza dizisinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan üstlenecek. Kısa süre içerisinde çekimlerine başlanması planlanan Arıza dizisinin diğer oyuncularının da çok geçmeden belli olması bekleniyor.

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş Arıza dizisinin başrolünde

Söz dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ancak daha sonra rol aldığı Ferhat ile Şirin dizisiyle umduğunu bulamayan Tolga Sarıtaş, o3 Medya imzası taşıyan Arıza dizisinin erkek başrolü oldu. Tolga Sarıtaş'ın partneri de Tolga Sarıtaş kadar dikkat çekici bir isim. Karagül dizisiyle adını duyuran ve son dönemde Hakan Muhafız dizisindeki Leyla karakteriyle tanınan Ayça Ayşin Turan, kısa süren Zemheri dizisinin ardından Arıza dizisinin kadın başrolü oldu. 

Arıza dizisinin konusuyla ilgili çok fazla detay paylaşılmadı. Yazın ekranda olacak olan Arıza dizisi, bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak. Ayrıca adından da anlaşılacağı üzere dizide aksiyona da tanıklık edeceğiz. Arıza dizisinin senaryosunu Ozan Aksungur kaleme alırken Recai Karagöz yönetmen koltuğunda oturacak. Saner Ayar ise dizinin yapımcılığını üstleniyor.

Tolga Sarıtaş kimdir?

30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Halil Akkant Lisesi'nden mezun oldu. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı gibi tiyatro gruplarıyla birlikte sahne aldı. 2009 yılında vizyona giren Bahtı Kara filmiyle birlikte oyunculuğa adım attı. 2011 yılında vizyona giren Kaledeki Yalnızlık filmiyle kariyeri devam etti. Sen de Gitme, Arka Sokaklar ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde birer bölümlüğüne rol alarak televizyon dünyasına giriş yaptı. İlk ciddi rolünü 20 Dakika dizisinde aldı. Dizinin sona ermesinin ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Cihangir karakterini canlandırmaya başladı ve böylece Türkiye'de tanınırlık elde etti. Asıl patlamayı 2015 yılında rol almaya başladığı Güneşin Kızları dizisiyle yaşadı. Ali Mertoğlu karakterine can verdiği dizi, başrol olarak yer aldığı ilk dizisi olma özelliği taşıyor. 2017 yılında vizyona giren Kötü Çocuk filminde rol aldı. Söz dizisiyle birlikte ekranlardaki başarısını devam ettirdi.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

25 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde eğitim gördü. 2013 yılında Dinle Sevgilim dizisindeki Gülfem rolüyle oyunculuğa adım attı. 2014 ve 2015 yıllarında ekrana gelen Karagül dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2015 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolleri paylaştığı Sevimli Tehlikeli filminde rol aldı. 2016 yılında Altınsoylar dizisinde rol aldı. 2017 yılında Meryem dizisinde rol aldı. 2018 ve 2019 yıllarında ilk Türk Netflix yapımı Hakan Muhafız dizisinde Leyla karakterine can verdi. Son olarak 2020 yılında Zemheri dizisinde rol aldı. 

28-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar