Haluk Levent 'geçinemiyorum' diyen Hilal Özdemir'in de yardımına koştu!

Haluk Levent 'geçinemiyorum' diyen Hilal Özdemir'in de yardımına koştu!
Ahbap Platformu başkanı sanatçı Haluk Levent, müzisyen Hilal Özdemir'in gözyaşları içersinde istediği yardım çağrısına duyarsız kalamadı. Levent, Özdemir'e yardım etti.

Bir yardım platformu olan Ahbap Derneği Türkiye'nin en bilinen ve güvenilen kuruluşlarından biri. Sanatçı Haluk Levent tarfından kurulan ve yönetilen Ahbap Platformu bu kez ünlü bir isim için harekete geçti. Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına geçen günlerde konuk olan Hilal Özdemir geçinemediğini ifade etmişti.  Zor günler geçirdiğini göz yaşları içinde anlatan Özdemir’in yardımına ise Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent yetişti. Ahbap Derneği olarak Hilal Özdemir’in geçim sıkıntısı çekmesine kayıtsız kalamayan Haluk Levent hayır severler vasıtasıyla kendisine yardım etti.

Hilal Özdemir’in ihtiyaçları karşılandı

Kanal D’de yanınlanan 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu Hazım Körmükçü’nün de eski eşi olan Hilal Özdemir’e Ahbab Derneği aracılığı ile yardım ulaştırıldı. Haluk Levent bu sevindirici haberi şöyle duyurdu; "Ve sanatçı dostumuzun toplam 25 bin tl’lik ihtiyaçlarının tamamını Burak-Banu çifti karşıladı. ‘Herkes sıkıntıya düşebilir. Biz Hilal Özdemir’i çok seviyoruz. Şu günler zor günler, dayanışma lazım’dediler. Burak-Banu! Siz ne güzel insansınız ya" dedi. Hilal Özdemir programda çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, durumu hakkında bilgi vermişti.

Hilal Özdemir: Evde hiçbir şey kalmamıştı

Müzisyen Hilal Özdemir katıldığı programda şunları söylemişti; "Kızılay’a başvurdum yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Allah devletimizden razı olsun. Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası hiçbir şekilde ortada yok. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor? 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok. Özel hayatımla gündeme gelmeyi seven biri değilim. Ama karşı taraftan bu saygıyı görmedim. En azında çocuklarımın nafakasını ödeseydi meşgul etmezdim sizleri. Ben onurumla çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılamaya, ayakta durmaya çalışıyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum." Haluk Levent aracılığıyla Hilal Özdemir'in yardımına koşuldu ve kısa sürede ihtiyaçları karşılandı.

26-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar