İbrahim Tatlıses Oğlunu Şikayet Etti!

İbrahim Tatlıses Oğlunu Şikayet Etti!
İbrahim Tatlıses ailensin sırlarını ifşa eden köstebek kim? Sırları ifşa eden köstebek İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı mı yoksa başka biri mi? İşte detaylar!

Ünlü isim İbrahim Tatlıses’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım birkaç gündür magazin basının ve sosyal medyanın gündeminde üst sıralarda yer alıyor. İbrahim Tatlıses’in paylaştığı ve kendilerine ait olduğunu söylediği sırları sızdırdığını iddia ettiği bu kişiyle ilgili araştırmalar yaptıklarını ve sonuca ulaşmalarına az kaldığını açıkladı. Bunun üzerine sosyal medya ve magazin basını bir anda köstebek avına çıktı. İbrahim Tatlıses’ten daha çok merak salan magazin basını bu işi o kadar ileri götürdü ki İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’yı bir anda köstebek ilan ettiler. Buna da dayanak olarak İbrahim Tatlıses’in oğlundan şikayetçi olmasını gösterdiler. Ancak yanıldılar ve bu yanılgıları daha akşam bile olmadan ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet’ten neden şikayetçi olduğunun iç yüzü de böylece ortaya çıktı. İşte detaylar!

Magazin Basını ve Sosyal Medya Fena Çuvalladı!

Dün İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve aile sırlarını ifşa ettiğini iddia ettiği bir kişiden bahsetti. Tatlıses “İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek. Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?” ifadeleriyle bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’dan şikayetçi olduğu öğrenildi ve magazin basını bir anda köstebeğin Ahmet Tatlı olduğu haberleriyle çalkalandı. Ancak olayın gerçek yüzü kısa zamanda ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses Oğlu Ahmet’ten Şikayetçi Oldu!

Magazin basının da ve sosyal medyada İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet’ten şikayetçi olduğu haberleri bugün tüm gün gündemin ilk sıralarında yer aldı. İddiaya göre İbrahim Tatlıses, üzerine kayıtlı bir arsa için alıcılarla görüşmeye başladı. Bu görüşmeler yapılırken İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı alıcılarla ilgili araştırma yaptı ve bu kişilerin babasını dolandıracağı kanaatine vardı. Bunun üzerine Ahmet tatlı alıcılarla bir araya gelerek adamlarıyla alıcıları darp etti. Yaşananlar sonrası olay polise intikal ederken alıcılar Ahmet Tatlı’dan şikayetçi oldu. Olayı öğrenen İbrahim Tatlıses’te arsa satacağı kişilerle arasına girerek satışı engellediği için oğlu Ahmet Tatlı’dan şikayetçi oldu. İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak içlerindeki köstebeğin oğlu Ahmet olmadığını ifade etti. Böylece bütün gün süren yanlış anlama sona erdi. Ancak köstebek kim hala öğrenilemedi.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar